Libnet.ro
UNICEF

13:30

Glovo, disponibil de astazi in doua noi orase din Romania

Adevărul Adevărul,
Glovo, disponibil de astazi in doua noi orase din Romania

Glovo, aplicatia de servicii de livrare rapida, este disponibila acum si pentru locuitorii din Bistrita si Targu Jiu care doresc sa-si faca cumparaturile. continuă pe Adevărul

Dan Negru, critici aduse televizionilor din Romania. Noi, toti in breasla, avem mentalitate de anii 90. Noi inca lipim sigla laptopului cu scotch la tv

Dan Negru s-a aratat nemultumit de modul in care televiziunile din Romania au gestionat situatia in ceea ce priveste persoanele publice infectate cu noul coronavirus. Acesta este destul de activ pe retelele.

Dan Negru, critici aduse televiziunilor din Romania. Noi, toti in breasla, avem mentalitate de anii 90. Noi inca lipim sigla laptopului cu scotch la tv

Dan Negru s-a aratat nemultumit de modul in care televiziunile din Romania au gestionat situatia in ceea ce priveste persoanele publice infectate cu noul coronavirus. Acesta este destul de activ pe retelele.

De ce situatia din Romania e mai grava decat in primele luni ale epidemiei? Vlad Mixich: 5% pozitivi astazi e un semn mai ingrijorator decat 5% pozitivi in aprilie

Situatia din Romania este mai grava decat in primele luni ale epidemiei, iar 5% pozitivi astazi e un semn mai ingrijorator decat 5% pozitivi in aprilie, afirma Vlad Mixich, expert in politici de sanatate. Modalitatea de testare pentru coronavirus difera acum de cea din martie-aprilie, explica Vlad Mixich. Mai exact, el afirma ca ajungi mai usor la un 5% pozitivi din numarul celor testati atunci cand ii testezi pe cei care stranuta sau au febra asa cum se intampla in martie-aprilie - n. red), si ajungi mult mai greu la un 5% pozitivi atunci cand testezi si febriliistranuciosii, dar si calatorii sanatosi sau alte persoane fara niciun simptom asa cum se intampla acum).

Situatia COVID-19 din Romania, privita de jurnalistii din Italia. Risca sa devina Brazilia Europei

Pandemia de coronavirus a afectat foarte tare si Romania, numarul infectarilor noi crescand din ce in ce mai mult pe zi ce trece. Multe tari europene si-au inchis granitele pentru romani, altele impun masuri stricte, tara noastra fiind trecuta pe lista celor cu risc crescut.

Tarom, decizie de ultima ora. Ce se intampla cu zborurile din Romania

La fel ca multe alte servicii, datorita crizei si, din pacate, a evolutiei negative a actualei pandemii, companiile aeriene au fost nevoite sa amane sau chiar sa anuleze anumite zbori, fie interne, fie internationale. Compania Nationala Tarom a facut astazi un anunt cu privire la anumite zboruri internationale. Tarom, decizie de ultima ora care afecteaza .

Zonele rosii din Romania. Orasele si judetele care pot intra in carantina

Legea carantinei si izolarii prevede ca anumite zone din tara, considerate rosii din cauza numarului mare de infectari cu coronavirus, pot intra in carantina. Odata cu declararea carantinei de catre autoritati, acele zone vor fi ca in timpul starii de urgenta. Romania a ajuns sa aiba aproximativ 700 de noi infectari pe zi, de la .

O noua localitate din Romania intra in carantina. Detalii de ultima ora

Satul Gornet din Prahova a intrat in carantina din cauza numarului mare de persoane infectate cu coronavirus. Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU) Prahova a hotarat miercuri instituirea carantinei zonale in satul Gornet, comuna Gornet, Prahova. in ultimele doua saptamani, in sat au fost depistate 15 cazuri de coronavirus. inca o localitate din Romania .

Fotbalistii din Romania care au covid. Vestea care a lovit sportul romanesc

Fotbalul din Romania a fost lovit puternic de coronavirus. Au fost inregistrate nu mai putin de 27 de cazuri de imbolnaviri cu noul virus, in randul jucatorilor profesionisti de fotbal. Cele mai afectate echipe sunt Dinamo, CFR Cluj si Craiova. Iata care sunt fotbalistii din Romania infectati cu coronavirus Cristi Manea este ultimul jucator de .

Wizz Air, veste critica de ultima ora. Ce zboruri a suspendat din Romania

Pe fondul pandemiei de COVID-19, compania aeriana Wizz Air si-a anulat zborurile din Romania catre alte tari pana la finalul lunii. Care sunt destinatiile in care pasagerii nu vor mai putea ajunge din cauza restrictiilor impuse pentru a limita raspandirea virusului, aflati in paragrafele urmatoare. Mai mult, pasagerii vor intra mai greu in posesia banilor.

Cel mai frumos loc din Romania. Presa straina l-a anuntat: pe ce loc e in topul din Europa

Desi de multe ori este fara vrajba si sunt zile in care descoperim ca tara la care tanjim este tot mai departe, natura sculptata in Romania ne aduce iar un gand bun, atat noua, cat si strainilor. Un loc din tara noastra este inclus in lista celor mai frumoase destinatii din Europa, realizata de o .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )