Libnet.ro
UNICEF

16:15

O noua localitate din Romania intra in carantina. Detalii de ultima ora

Playtech Playtech,
O noua localitate din Romania intra in carantina. Detalii de ultima ora

Satul Gornet din Prahova a intrat in carantina din cauza numarului mare de persoane infectate cu coronavirus. Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU) Prahova a hotarat miercuri instituirea carantinei zonale in satul Gornet, comuna Gornet, Prahova. in ultimele doua saptamani, in sat au fost depistate 15 cazuri de coronavirus. inca o localitate din Romania . continuă pe Playtech

O noua localitate din Romania a fost carantinata

Localitatea Gornet, judetul Prahova, este a doua in care a fost instituita carantina zonala, a anunt.

S-a votat! A doua localitate din Romania ce intra in carantina pentru 14 zile

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Prahova a votat hotararea prin care comuna Gornet, din judetul Prahova, va intra in carantina, dupa ce DSP a anuntat ca 15 din cei 2. 8000 de locuitori au fost confirmati cu Covid-19. Grupul de Comunicare Strategica a anuntat ca se instituie carantina in Gornet incepand de miercuri, de la ora 22. 00, pentru o perioada de 14 zile.

Localitate din Giurgiu, in carantina, dupa noua lege. Ce se intampla acum in Roata de Jos

Premiera nedorita: satul Cartojani din comuna Roata de Jos, judetul Giurgiu, intra, de miercuri, in carantina, dupa ce 32 de persoane s-au infectat cu noul coronavirus. Cartojani, prima localitate care intra in carantina. Roata de Jos, un pericol Satul Cartojani din comuna Roata de Jos, judetul Giurgiu, intra, de astazi, in carantina, dupa ce 32 .

EXCLUSIV O localitate din Giurgiu, bagata in carantina. Masura ar putea fi luata si pentru o localitate din Prahova: Asteptam avizul Departamentului pentru Situatii de Urgenta

EXCLUSIV Dupa ce legea carantinarii a intrat in vigoare, apar informatii despre primele localitati care intra in carantina din cauza focarelor de coronavirus. Masura speciala va fi aplicata,.

GATA! Prima localitate din Romania in carantina pentru 14 zile incepand de astazi - Ordinul semnat de Arafat

Comuna Roata de Jos, din judetul Giurgiu, intra in carantina, printr-un ordin semnat de Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta.

Judetul din Romania, amenintat cu carantina. 12 localitati ar putea fi izolate. Ce masuri au fost deja luate

Autoritatile monitorizeaza si evalueaza indeaproape evolutia pandemiei de coronavirus in judetul Arges, in care 12 localitati au fost propuse pentru a intra in carantina, incepand de luni, 27 iulie.

Zonele rosii din Romania. Orasele si judetele care pot intra in carantina

Legea carantinei si izolarii prevede ca anumite zone din tara, considerate rosii din cauza numarului mare de infectari cu coronavirus, pot intra in carantina. Odata cu declararea carantinei de catre autoritati, acele zone vor fi ca in timpul starii de urgenta. Romania a ajuns sa aiba aproximativ 700 de noi infectari pe zi, de la .

O localitate din Prahova, plasata in carantina 14 zile

Decizie socanta a Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Prahova. Satul Gornet din comuna Gornet Cuib) va fi carantinat timp de 14 zile, anunta Jurnalul Prahovean.

Wizz Air, veste critica de ultima ora. Ce zboruri a suspendat din Romania

Pe fondul pandemiei de COVID-19, compania aeriana Wizz Air si-a anulat zborurile din Romania catre alte tari pana la finalul lunii. Care sunt destinatiile in care pasagerii nu vor mai putea ajunge din cauza restrictiilor impuse pentru a limita raspandirea virusului, aflati in paragrafele urmatoare. Mai mult, pasagerii vor intra mai greu in posesia banilor.

Tarom, decizie de ultima ora. Ce se intampla cu zborurile din Romania

La fel ca multe alte servicii, datorita crizei si, din pacate, a evolutiei negative a actualei pandemii, companiile aeriene au fost nevoite sa amane sau chiar sa anuleze anumite zbori, fie interne, fie internationale. Compania Nationala Tarom a facut astazi un anunt cu privire la anumite zboruri internationale. Tarom, decizie de ultima ora care afecteaza .

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2387 seconds )