Libnet.ro
UNICEF

22:00

Gluma facuta de WTA, dupa ce Simona Halep si-a zdrobit adversara: A avut pofta de un covrig

Playtech Playtech,
Gluma facuta de WTA, dupa ce Simona Halep si-a zdrobit adversara: A avut pofta de un covrig

Simona Halep s-a distrat in optimile de finala ale turneului de la Madrid. A invins-o cu scorul de 6-0, 6-0 pe sportiva Viktoria Kuzmova, din Slovacia, si s-a calificat in sferturile competitiei. Simona numarul 3 mondial) a jucat perfect si i-a facut pe cei de la WTA sa posteze o gluma pe contul oficial de [] . continuă pe Playtech

WTA Madrid: Simona Halep, duel cu Johanna Konta in turul al doilea / Meciul are loc marti, de la ora 13:00

Simona Halep, locul 3 WTA, va evolua, marti, de la ora 13:00, in turul al doilea al Miami Open, impotriva britanicei Johanna Konta, locul 41 WTA.

WTA Madrid: Simona Halep vs Ashleigh Barty, duel in optimi / Partida are loc joi, de la ora 13:00

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA, o va intalni pe sportiva australiana Ashleigh Barty, numatul 9 mondial, joi, de la ora 13:00, in sferturile de finala ale turneului Madrid Open, conform programului anuntat de organizatori.

WTA Madrid: Simona Halep si Irina Begu, eliminate in optimile probei de dublu

Perechea Simona Halep/Irina Begu a fost invinsa in optimile turneului de la Madrid, jucatoarele noastre fiind depasite de perechea Barbora Krejcikova/Katerina Siniakova cap de serie numarul unu), scor 6-3, 6-3.

WTA Madrid: Simona Halep si Irina Begu, in turul doi - Victorie cu perechea Raluca Olaru/Darija Jurak

Perechea Irina Begu/Simona Halep a invins, luni, cu 6-2, 6-3, cuplul Raluca Olaru/Darija Jurak Romania/Croatia), calificandu-se in turul al doilea al probei de dublu din cadrul turneului de la Madrid.

WTA Madrid: Simona Halep vs Margarita Gasparyan 6-0, 6-4/ Halep, in turul doi - A evitat la timp complicatiile

Simona Halep a avut un prim set fantastic contra jucatoarei Margarita Gasparyan Rusia, 65 WTA), numarul trei mondial administrandu-i adversarei un bagel 6-0). Desi au mai aparut si erorile, Halep a ramas la un nivel inalt pana la 5-2 in mansa a doua, moment din care rusoaica a profitat de neinspiratia Simonei s-a ajuns la 5-4). Halep a reusit insa sa evite complicatiile si sa inchida partida dupa o ora si 14 minute, scor 6-0, 6-4. Se actualizeaza.

WTA Madrid: Simona Halep vs Viktoria Kuzmova 6-0, 6-0/ Halep, in sferturi - Antrenament de 45 de minute

45 de minute a stat pe teren Simona Halep in meciul din optimi cu Viktoria Kuzmova 46 WTA), perioada in care i-au iesit aproape toate: a servit bine, s-a deplasat din nou la un nivel incredibil, a variat jocul si nu a cedat nici macar un game 6-0, 6-0). Calificarea printre cele mai bune opt jucatoare de la Madrid si-a aparat astfel punctele de anul trecut) a venit la pas, cu viteza unui TGV. Greul de aici incepe insa: posibil duel cu Ashleigh Barty daca australianca trece de Yulia Putintseva).

Simona Halep a zdrobit-o pe Gasparyan, in primul tur de la WTA Madrid! Regina Zgurii a mai cucerit turneul din capitala Spaniei, in 2016 si 2017

Simona Halep, a treia tenismena a lumii, si-a inceput marsul triumfal in turneul de la Madrid - patronat de Ion Tiriac, trecand fara emotii de Margarita Gasparyan 65 WTA), scor 6-0 / 6-4.

WTA Madrid: Simona Halep vs Johanna Konta 7-5, 6-1/ Halep, in optimi - Testata doar un set

Johanna Konta din primul set a adus aminte de varianta de top din 2017, atunci cand ajungea in semifinale la Wimbledon. Britanica a pus totul pe cartea ofensivei, a condus cu 4-2, dar Simona a stiut cum sa varieze si sa o scoata pas cu pas pe britanica din zona de confort. Dupa ce a castigat cu 7-5 primul set, Halep s-a dezlantuit si a castigat a doua mansa cu 6-1. in fata unei adversare care parea teleghidata, Simona a aratat multa inteligenta in joc, numarul trei mondial apasand butoanele potrivite pentru a o scoate pe Konta din priza. in optimi, Halep va da peste Viktoria Kuzmova Slovacia, locul 46 WTA). Se actualizeaza.

Simona Halep defileaza la Madrid. Romanca e in optimi dupa ce a ciuruit-o pe Johanna Konta. Cine va fi urmatoarea adversara

Simona Halep, locul 3 WTA, s-a calificat marti in optimile de finalaale turneului de la Madrid, dupa o victorie facila impotriva britanicei Johannei Konta locul 46 WTA). Romanca a castigat in doua.

Simona Halep, dupa victoria cu Johanna Konta: Nu sunt inca la 100%, dar ma simt bine. Am stiut ce trebuie sa fac impotriva ei

Simona Halep s-a calificat marti in optimile turneului Premier Mandatory de la Madrid, dupa o victorie in doua seturi, scor 7-5, 6-1, in fata jucatoarei Johanna Konta 41 WTA). Nu sunt inca la 100%, dar ma simt bine. Am stiut ce trebuie sa fac impotriva ei. incerc sa fiu calma, increzatoare, a precizat numarul trei mondial.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )