Libnet.ro
UNICEF

14:00

Gluma sau avertisment? Mesajul Politiei Romane pentru cei care exploateaza sexual tinere: Cum iti suna termenul de loverboy in puscarie?

Hotnews Hotnews,
 Gluma sau avertisment? Mesajul Politiei Romane pentru cei care exploateaza sexual tinere: Cum iti suna termenul de loverboy in puscarie?

Politia Romana a anuntat, pe pagina de Facebook, ca a destructurat o retea care activa in Romania si in Marea Britanie exploatand fete prin metoda loverboy. Mesajul postat pe reteaua de socializare a institutiei se doreste a fi un avertisment pentru acest tip de Don Juan, dar se incheie cu un comentariu cel putin deplasat. continuă pe Hotnews

Marcel Vela vrea sa schimbe numele Politiei Romane pentru a nu mai intra pe acelasi palier cu Politia Locala

Marcel Vela isi doreste sa schimbe numele Politiei Romane in Politie Nationala pentru a exista o diferentiere de Politia Locala, astfel incat sa nu mai fie suprapuse atributiile agentilor. Vreau rebranduirea, a spus ministrul de Interne, citat de Mediafax.

Amenzi usturatoare pentru cei care nu respecta legea! Ce se va intampla din ianuarie 2020

Politia Romana face un nou anunt cu privire la conditiile de legitimare ale cetatenilor. Ce sanctiuni prevede legea pentru romanii care refuza sa se legitimeze in fata unui organ al legii? Politia Romana a anuntat, intr-o postare pe pagina oficiala de Facebook masurile pe care le pot lua in masura in care intalnesc cetateni care .

Salvamont Romania: Avertisment de vreme rea pentru urmatoarele zile in Bucegi

VREMEA la munte. Salvamont Romania a transmis, miercuri seara, un avertisment de vreme rea pentru Muntii Bucegi. Avertisment de vreme rea pentru urmatoarele zile in Bucegi. Temperatura a ajuns deja la 0.

HOROSCOP. Mesajul ingerilor pazitori pentru saptamana in curs. Leii fac schimbari, Berbecii se elibereaza de datorii

Iata mesajele de la ingerii pazitori ai fiecarei zodii pentru saptamana 18-24 noiembrie 2019. Ingerii sunt mesageri divini puternici si plini de iubire, care nu sunt limitati in timp si spatiu deci.

HOROSCOP. Mesajul Fecioarei Maria pentru zodii 20 noiembrie. Berbecii trebuie sa-si deschida inima, Capricornii trebuie sa aiba credinta

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de MIERCURI 20 noiembrie 2019 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata. Fecioara Maria, regina tuturor.

HOROSCOP. Mesajul Fecioarei Maria pentru zodii 19 noiembrie. Fecioarele se concentreaza pe familie, Scorpionii se bucura

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de MARTI 19 noiembrie 2019 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata. Fecioara Maria, regina tuturor ingerilor si.

HOROSCOP. Mesajul Fecioarei Maria pentru zodii 18 noiembrie. Fecioarele trebuie sa aiba rabdare, Sagetatorii sunt devotati

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de LUNI 18 noiembrie 2019 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata. Fecioara Maria, regina tuturor ingerilor si.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )