Libnet.ro
UNICEF

12:00

HOROSCOP. Mesajul ingerilor pazitori pentru saptamana in curs. Leii fac schimbari, Berbecii se elibereaza de datorii

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Mesajul ingerilor pazitori pentru saptamana in curs. Leii fac schimbari, Berbecii se elibereaza de datorii

Iata mesajele de la ingerii pazitori ai fiecarei zodii pentru saptamana 18-24 noiembrie 2019. Ingerii sunt mesageri divini puternici si plini de iubire, care nu sunt limitati in timp si spatiu deci. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Mesajul Fecioarei Maria pentru zodii 19 noiembrie. Fecioarele se concentreaza pe familie, Scorpionii se bucura

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de MARTI 19 noiembrie 2019 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata. Fecioara Maria, regina tuturor ingerilor si.

HOROSCOP. Mesajul Fecioarei Maria pentru zodii 18 noiembrie. Fecioarele trebuie sa aiba rabdare, Sagetatorii sunt devotati

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de LUNI 18 noiembrie 2019 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata. Fecioara Maria, regina tuturor ingerilor si.

HOROSCOP bani si succes pentru saptamana in curs. Gemenii trebuie sa fie creativi, Sagetatorii sunt mai sociali

Iata horoscopul pentru bani si tendintele spre succes pe saptamana 18-24 noiembrie 2019, conform influentelor date de miscare si aspectele astrale ale planetelor in aceasta saptamana.

HOROSCOP. Mesajul Fecioarei Maria pentru zodii 20 noiembrie. Berbecii trebuie sa-si deschida inima, Capricornii trebuie sa aiba credinta

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de MIERCURI 20 noiembrie 2019 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata. Fecioara Maria, regina tuturor.

HOROSCOP TAROT pentru saptamana in curs. Berbecii sunt plini de regret, Leii trebuie sa fie cumpatati

Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56.

HOROSCOP DRAGOSTE pentru saptamana 18-24 noiembrie. Taurii simt presiune in cuplu, Capricornii sunt senzuali

Iata horoscopul dratostei pentru saptamana 18-24 noiembrie 2019 . Trei evenimente majore au loc in aceasta saptamana. Marte, planeta rosie a actiunii, energiei, impulsului, confruntarilor se muta in.

HOROSCOP pentru saptamana 18 - 24 noiembrie 2019, cu Minerva. Berbecii se autodistrug, sunteti cu gandul doar la amor

Cunoscutul astrolog Minerva a prezentat previziunile astrelor pentru saptamana 18 - 24 noiembrie 2019. HOROSCOP BERBEC Este posibil ca un recul recent sa te fi incurajat sa adopti comportamente .

HOROSCOP pentru saptamana 18-24 noiembrie. Gemenii au nevoie de odihna, Leii intra intr-o perioada minunata

Iata horoscopul saptamanal 18-24 noiembrie 2019 ; in aceasta saptamana, au loc doua evenimente majore si nu numai. Marte, planeta rosie a actiunii, energiei, impulsului, confruntarilor se muta in Scorpion.

HOROSCOP. Zodiac chinezesc pentru saptamana 18-24 noiembrie. Sobolanii au o saptamana aglomerata, Tigrii sunt lipsiti de energie

Iata zodiacul chinezesc pentrusaptamana 18-24 NOIEMBRIE 2019 din anul chinezesc guvernat de Mistretul de Pamant. Anul Mistretului va tine pana pe 25 ianuarie 2020 cand va fi inlocuit cu cel al.

Gluma sau avertisment? Mesajul Politiei Romane pentru cei care exploateaza sexual tinere: Cum iti suna termenul de loverboy in puscarie?

Politia Romana a anuntat, pe pagina de Facebook, ca a destructurat o retea care activa in Romania si in Marea Britanie exploatand fete prin metoda loverboy. Mesajul postat pe reteaua de socializare a institutiei se doreste a fi un avertisment pentru acest tip de Don Juan, dar se incheie cu un comentariu cel putin deplasat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )