Libnet.ro
UNICEF

09:30

Google anunta ca achizitioneaza Fitbit cu peste doua miliarde dolari

România Liberă România Liberă,
Google anunta ca achizitioneaza Fitbit cu peste doua miliarde dolari

Google a anuntat vineri ca achizitioneaza Fitbit - unul dontre liderii mondiali in domeniul obiectel. continuă pe România Liberă

Google investeste peste doua miliarde de dolari pentru a-si creste productia de energie regenerabila

Compania Google anunta o investitie majora in energie regenerabila, pe fondul protestelor propriilor angajati, care o acuza ca nu face suficient pentru a-si reduce emisiile de carbon.

Airbus si IndiGo negociaza o mega-comanda in valoare de peste 33 miliarde dolari

Compania aeriana indiana low-cost IndiGo este pe punctul de a semna cu producatorul aeronautic european Airbus un contract pentru peste 300 de avioane din familia A320, cu o valoare de cel putin 33 miliarde de dolari la preturile de catalog, care va cimenta pozitia IndiGo drept cea mai mare companie aeriana din India, informeaza Reuters.

Google va cumpara Fitbit, pentru 2,1 miliarde dolari

Google a anuntat ca va cumpara producatorul de dispozitive purtabile Fitbit, pentru 2,1 miliarde dolari. Fitibt a avut vanzari in scadere in ultimii ani, iar Google vrea sa intre mai puternic pe piata smartwatch-urilor. Fitbit a spus ca Google a oferit 7,35 dolariactiune, cu 19% peste pretul de inchidere al actiunilor in sedinta de joi. Fitbit are din 2017 un centru de cercetare la Bucuresti unde sunt 200 de angajati. Fitbit este cunoscuta pe plan mondial pentru bratarile de fitness si pentru smartwatch-uri, iar la noi a devenit foarte cunoscuta in 2016 cand a cumparat cu 15 milioane dolari Vector Watch, compania locala ce a scos pe piata ceasul smart cu baterie care tinea o luna pana la o noua incarcare.

Google a cumparat Fitbit pentru 2,1 miliarde de dolari

Intr-un comunicat de presa postat in urma cu cateva ore, Google anunta ca a achizitionat producatorul de wearables bazat in San Francisco.

Google va cumpara Fitbit pentru 2,1 miliarde dolari

Alphabet Inc, firma care detine motorul de cautare online Google, va cumpara producatorul de dispozitive portabile Fitbit Inc pentru 2,1 miliarde dolari, intrand pe piata in crestere de dispozitive pentru fitness si ceasuri inteligente.

MAI MULT DECAT DUBLU FATA DE 2014, LA NIVEL GLOBAL Cifra de afaceri din turismul online, posibil sa ajunga la 820 miliarde dolari, 2020

Cifra de afaceri generata de industria turismului online, la nivel mondial, ar putea ajunge la aproape 820 miliarde dolari in 2020, mai mult decat dublu in comparatie cu datele din 2014, conform unuia dintre turoperatorii care activeaza pe acest segment de activitate, citat de Agerpres.

Lukoil si MOL vor semna un contract in valoare de 10 miliarde dolari

Grupul petrolier rus Lukoil va semna un contract in valoare de 10 miliarde dolari cu grupul ungar MOL privind furnizarea de petrol, a declarat miercuri directorul general de la Lukoil, Vagit Alekperov.

Aramco, cea mai profitabila companie din lume, va incepe duminica listarea pe bursa. Sauditii vor ca gigantul petrolier sa fie evaluat la peste 2.000 de miliarde de dolari

Gigantul saudit Aramco a avut castiguri de 68 de miliarde de dolari in primele noua luni ale acestui an, intarindu-si pozitia de cea mai profitabila companie din lume, au declarat pentru Bloomberg surse care au avut acces la datele financiare.

Comanda istorica. Ce companie vrea sa cumpere 300 de avioane in valoare de 33 miliarde de dolari

O companie aeriana low-cost a plasat o comanda istorica de 300 de avioane in valoare totala de peste 33 miliarde de dolari, care reprezinta cea mai mare comanda pentru avioane de linie plasata vreodata de o singura firma.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )