Libnet.ro
UNICEF

01:05

Google, cel mai valoros brand din lume, peste Apple

România Liberă România Liberă,
Google, cel mai valoros brand din lume, peste Apple

Google a depasit Apple si a devenit cel mai valoros brand din lume. Anul trecut, Google era pe pozitia a doua, dupa Apple, care a detinut acest titlu timp de trei ani consecutiv, potrivit unui top al brandurilor la nivel global realizat de firma de publicitate si cercetare Millward Brown. continuă pe România Liberă

Google, cel mai valoros brand din lume dupa ce a devansat Apple

Google este acum cel mai valoros brand din lume, ocupand pozitia detinuta de Apple timp de trei ani consecutiv, conform unui top al brandurilor la nivel global realizat de firma de publicitate si cercetare Millwark Brown.

Google a devansat Apple si a devenit cel mai valoros brand din lume

Google a devenit cel mai valoros brand din lume, devansand rivalul Apple, care a detinut acest titlu timp de trei ani consecutiv, potrivit unui top al brandurilor la nivel global realizat de firma de publicitate si.

Google a devansat Apple si a devenit cel mai valoros brand din lume

Apple a fost devansat de Google, care a devenit acum cel mai valoros brand din lume, potrivit unui top al brandurilor la nivel global realizat de firma de publicitate si cercetare Millward Brown, citat de.

Louis Vuitton este cel mai valoros brand de lux din lume

Louis Vuitton este cel mai valoros brand din lume pentru al noualea an consecutiv, inregistrand o crestere de 14%, la 25,9 miliarde de dolari, fata de 2013, intr-un top al brandurilor la nivel global realizat anual de compania de cercetare Millward Brown.

Toyota ramane cel mai valoros brand auto si in 2014

In ciuda problemelor financiare din ultimii ani, brandul nipon a reusit sa-si pastreze titlul de Cel mai valoros brand auto in 2014, depasind cu putin gigantul bavarez BMW si conationalul aceestuia din Stuttgart, Mercedes-Benz.

Romania a inceput ascensiunea catre cel mai inalt varf din lume

Tiberiu Pintilie si Adrian Fako adica echipa Everest a Romaniei a inceput ieri ascensiunea catre cel mai inalt varf montan din lume, alaturi de serpasi, cel mai inalt punct atins pana acum fiind la 7400 de metri.

Cum poate rata Romania sansa pe care o ofera cel mai mare laser din lume

Laserul de la Magurele, cea mai puternica infrastructura de acest fel construita vreodata in lume, poate insemna pentru Romania, dincolo de intrarea in elita mondiala a lumii stiintifice si o sansa uriasa de dezvoltare economica pentru zona metropolitana a Capitalei. Problemele uriase de infrastructura ar putea transforma proiectul intr-un esec daca autoritatile vor arata aceeasi lipsa de implicare ca si pana acum.

Gigantul Alibaba ar putea fi cel mai mare IPO din SUA: de ce are succes si cum functioneaza business-ul chinezesc

Grupul Alibaba, gigantul eCommerce chinezesc fondat in 1999, ar putea fi cel mai mare IPO din SUA din toate timpurile. Compania a trimis datele necesare pentru a putea incepe sa vanda actiuni la New York Stock Exchange.

Forza Zu- cel mai mare concert din Romania a obtinut cea mai mare audienta la ZU TV!

Zi exceptionala ieri pentru postul Zu TV, care a obtinut audiente remarcabile. in transmisiune directa de pe Cluj Arena, Zu Tv a difuzat de la ora 19. 00 si pana la ora 02. 00, Forza Zu- cel mai mare concert.

OTP Bank revine pe profit in Romania. Cel mai bun rezultat din ultimii 3 ani

OTP Bank Romania a inregistrat profit net de un miliard de forinti 3,2 milioane de euro) in primul trimestru, cel mai mare castig incepand din trimestrul al doilea al anului 2011, rezultatul fiind sustinut de cresterea profitului operational si.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )