Libnet.ro
UNICEF

06:00

Toyota ramane cel mai valoros brand auto si in 2014

Adevărul Adevărul,
Toyota ramane cel mai valoros brand auto si in 2014

In ciuda problemelor financiare din ultimii ani, brandul nipon a reusit sa-si pastreze titlul de Cel mai valoros brand auto in 2014, depasind cu putin gigantul bavarez BMW si conationalul aceestuia din Stuttgart, Mercedes-Benz. continuă pe Adevărul

Louis Vuitton este cel mai valoros brand de lux din lume

Louis Vuitton este cel mai valoros brand din lume pentru al noualea an consecutiv, inregistrand o crestere de 14%, la 25,9 miliarde de dolari, fata de 2013, intr-un top al brandurilor la nivel global realizat anual de compania de cercetare Millward Brown.

Google, cel mai valoros brand din lume, peste Apple

Google a depasit Apple si a devenit cel mai valoros brand din lume. Anul trecut, Google era pe pozitia a doua, dupa Apple, care a detinut acest titlu timp de trei ani consecutiv, potrivit unui top al brandurilor la nivel global realizat de firma de publicitate si cercetare Millward Brown.

Google a devansat Apple si a devenit cel mai valoros brand din lume

Google a devenit cel mai valoros brand din lume, devansand rivalul Apple, care a detinut acest titlu timp de trei ani consecutiv, potrivit unui top al brandurilor la nivel global realizat de firma de publicitate si.

Google, cel mai valoros brand din lume dupa ce a devansat Apple

Google este acum cel mai valoros brand din lume, ocupand pozitia detinuta de Apple timp de trei ani consecutiv, conform unui top al brandurilor la nivel global realizat de firma de publicitate si cercetare Millwark Brown.

Google a devansat Apple si a devenit cel mai valoros brand din lume

Apple a fost devansat de Google, care a devenit acum cel mai valoros brand din lume, potrivit unui top al brandurilor la nivel global realizat de firma de publicitate si cercetare Millward Brown, citat de.

Alegerile europarlamentare: Dreapta va ramane cel mai mare grup in viitorul PE. Primele locuri din Romania - PSD, PNL, PDL

Dreapta ar urma sa ramana cel mai mare grup in viitorul Parlament European, in fata social-democratilor, potrivit celor mai recente sondaje de opinie publicate de PollWatch cu cinci zile inaintea alegerilor.

Estimari pentru alegerile europarlamentare: Dreapta va ramane cel mai mare grup. Primele locuri din Romania - PSD, PNL, PDL

Dreapta ar urma sa ramana cel mai mare grup in viitorul Parlament European, in fata social-democratilor, potrivit celor mai recente sondaje de opinie publicate de PollWatch cu cinci zile inaintea alegerilor.

Dreapta ar putea ramane grupul cel mai mare din Parlamentul European

Dreapta ar putea sa ramana cel mai mare grup al viitorului Parlament European, devansandu-i pe social-democrati, potrivit ultimelor proiectii anuntate inaintea alegerilor europene, care urma sa marcheze un avans puternic al euroscepticilor.

Mogosoaia Water Sports Events 2014, cel mai mare eveniment de sporturi nautice

Cel mai mare eveniment de sporturi nautice din sezonul 2014: Mogosoaia Water Sports Events 2014, editia I, debuteaza astazi. In cadrul evenimentului va avea loc si o expozitie cu vanzare de echipament nautic: SUP,.

GfK: Primul trimestru din 2014, cel mai bun din ultimii patru ani pentru industria bunurilor de folosinta indelungata

Valoarea vanzarilor de pe piata bunurilor de folosinta indelungata din T1 2014 a crescut cu aproape 8% fata de aceeasi perioada a anului 2013, atingand pragul de 386 milioane euro. In ceea ce priveste valoarea, T1 2014 a fost cel mai mare prim.

ştiri din Auto

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )