Libnet.ro
UNICEF

01:05

Google a devansat Apple si a devenit cel mai valoros brand din lume

B1 B1,
Google a devansat Apple si a devenit cel mai valoros brand din lume

Apple a fost devansat de Google, care a devenit acum cel mai valoros brand din lume, potrivit unui top al brandurilor la nivel global realizat de firma de publicitate si cercetare Millward Brown, citat de. continuă pe B1

Google a devansat Apple si a devenit cel mai valoros brand din lume

Google a devenit cel mai valoros brand din lume, devansand rivalul Apple, care a detinut acest titlu timp de trei ani consecutiv, potrivit unui top al brandurilor la nivel global realizat de firma de publicitate si.

Google, cel mai valoros brand din lume, peste Apple

Google a depasit Apple si a devenit cel mai valoros brand din lume. Anul trecut, Google era pe pozitia a doua, dupa Apple, care a detinut acest titlu timp de trei ani consecutiv, potrivit unui top al brandurilor la nivel global realizat de firma de publicitate si cercetare Millward Brown.

Google, cel mai valoros brand din lume dupa ce a devansat Apple

Google este acum cel mai valoros brand din lume, ocupand pozitia detinuta de Apple timp de trei ani consecutiv, conform unui top al brandurilor la nivel global realizat de firma de publicitate si cercetare Millwark Brown.

Louis Vuitton este cel mai valoros brand de lux din lume

Louis Vuitton este cel mai valoros brand din lume pentru al noualea an consecutiv, inregistrand o crestere de 14%, la 25,9 miliarde de dolari, fata de 2013, intr-un top al brandurilor la nivel global realizat anual de compania de cercetare Millward Brown.

Toyota ramane cel mai valoros brand auto si in 2014

In ciuda problemelor financiare din ultimii ani, brandul nipon a reusit sa-si pastreze titlul de Cel mai valoros brand auto in 2014, depasind cu putin gigantul bavarez BMW si conationalul aceestuia din Stuttgart, Mercedes-Benz.

Leo Messi si-a prelungit contractul cu FC Barcelona.Starul argentinian a devenit cel mai bine platit fotbalist din lume

Dupa negocieri care au durat mai multe zile, Messi si oficialii Barcelonei au ajuns la un acord privind semnarea unui nou contract. Dupa parafarea noii intelegeri, starul argentinian a devenit cel mai bine platit fotbalist din lume.

ATT va prelua DirecTV, cel mai mare furnizor american de servicii TV prin satelit, tranzactie in valoare de 67,1 miliarde de dolari

ATT, al doilea mare operator de telefonie mobila din SUA, va cumpara cu 48,5 miliarde de dolari - in cash si actiuni - cel mai mare furnizor american de servicii TV prin satelit, DirecTV, au anuntat duminica cele doua companii. Incluzand si datoriile nete ale DirecTV, valoarea toatala a tranzactiei se ridica la 67,1 miliarde de dolari. DirecTV este al doilea mare proprietar de spatii media din lume dupa Google, potrivit unui clasament recent realizat de reteaua ZenithOptimedia. Fuziunea cu DirecTV, liderul pietei americane de servicii TV prin satelit, cu 20 de milioane de abonati, ii va permite ATT sa ofere pachete de servicii cu telefonie mobila si fixa, internet broadband si televiziune.

Crin Antonescu: Cel mai mare scandal dintre mine si Ponta a fost cel pentru Legea amnistiei. El a mintit (VIDEO)

LiderulPNL Crin Antonescu a declarat, luni dimineata, in emisiunea Evenimentul Zilei, de pe B1 TV, ca proiectul de lege privind amnistierea a generat cel mai mare scandal dintre el si liderul PSDVi.

Cel mai mare site de licitatii online are probleme cu hackerii. Utilizatorii trebuie sa isi schimbe parolele

Cel mai mare site cu licitatii online din lume a raportat probleme astazi. eBay sustine ca a fost victima unui atac informatic si le cere utilizatorilor sa-si schimbe parolele pentru a fi in siguranta.

Mogosoaia Water Sports Events 2014, cel mai mare eveniment de sporturi nautice

Cel mai mare eveniment de sporturi nautice din sezonul 2014: Mogosoaia Water Sports Events 2014, editia I, debuteaza astazi. In cadrul evenimentului va avea loc si o expozitie cu vanzare de echipament nautic: SUP,.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )