Libnet.ro
UNICEF

15:15

Google investeste 11 milioane dolari ntr-un startup care pune botii sa testeze aplicatii

Hotnews Hotnews,
 Google investeste 11 milioane dolari ntr-un startup care pune botii sa testeze aplicatii

Procestul prin care dezvoltatorii de aplicatii testeaza daca acesta sunt pregatite pentru update-uri poate fi unul costisitor si de lunga durata. Startup-ul Test. ai lucraza la un sistem bazat pe boti care sa verifice daca apliacatia poate suporta noi update-uri si a primit o investitie de 11 milioane de dolari de la Google. continuă pe Hotnews

Google investeste 11 milioane dolari ntr-un startup care pune botii sa testeze aplicatii

Procestul prin care dezvoltatorii de aplicatii testeaza daca acesta sunt pregatite pentru update-uri poate fi unul costisitor si de lunga durata. Startup-ul Test. ai lucraza la un sistem bazat pe boti care sa verifice daca apliacatia poate suporta noi update-uri si a primit o investitie de 11 milioane de dolari de la Google.

UE va oferi 11 milioane de euro pentru apa si canalizare in raionul Cahul

Orasul Cahul si alte patru sate vecine vor beneficia de servicii mai bune de aprovizionare cu apa si canalizare. Cabinetul de ministri a aprobat astazi initierea negocierilor si aprobarea semnarii Acordului de finantare dintre Guvernul Republicii Moldova si Comisia Europeana, care prevede un grant de 11 milioane de euro in acest sens.

Un barbat ofera 50.000 de dolari recompensa celui care rezolva un caz bizar

Fiul unui miliardar britanic ofera o recompensa de 50. 000 de dolari celui care va stabili de ce a murit tatal sau. Philip Chandler, proprietarul unei case de pariuri si al stadionului de curse de caini Walthamst.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2607 seconds )