Libnet.ro
UNICEF

01:05

Google Maps implineste 15 ani: Top locuri din Romania pe care poti sa le vizitezi virtual

Hotnews Hotnews,
 Google Maps implineste 15 ani: Top locuri din Romania pe care poti sa le vizitezi virtual

La inceputul lui februarie 2005 se lansa prima versiune a Google Maps. De atunci, Google Maps a evoluat de la a oferi indicatii de orientare usor de inteles, pana la a ajuta oamenii sa exploreze si sa gaseasca ceea ce cauta. Cu ocazia aniversarii a 15 ani, Google Maps are o noua infatisare grafica, o interfata imbunatatita a aplicatiei, actualizari si alte surprize. continuă pe Hotnews

Maps implineste 15 ani, asa ca Google a facut aceasta schimbare

Google Maps tocmai a implinit 15 ani. A devenit, in aceasta perioada, solutia preferata de navigare pentru numerosi utilizatori. in special cei cu Android. Google sarbatoreste momentul cu.

Google Maps aniverseaza 15 ani si isi schimba imaginea si interfata

La inceputul lui februarie 2005 se lansa prima versiune a Google Maps. De atunci, serviciul gigantului american a evoluat de la a oferi indicatii de orientare usor de inteles, pana la a ajuta oamenii sa exploreze si sa gaseasca ceea ce cauta. Cu ocazia aniversarii a 15 ani, Google Maps are o noua infatisare grafica, o noua interfata a aplicatiei, actualizari si alte surprize.

GOOGLE MAPS: Peste 220 de tari cartografiate, mai mult de 1 miliard de utilizatori in fiecare luna

Aplicatia Google Maps marcheaza 15 ani de la lansare, timp in care a ajuns sa cartografieze peste 220 de tari si sa fie accesata de mai mult de 1 miliard de utilizatori lunar, cu o noua interfata.

Artistul care a pacalit Google Maps cu un carucior cu 99 de telefoane

Acest artist iti arata ca nu e neaparat bine sa te iei mereu dupa aplicatii precum Google Maps sau Waze atunci cand conduci. Simon Weckert este un artist german, iar cea mai noua opera.

Faze tari: Ursul ce prevesteste cum va fi iarna in Romania. Traditia seamana cu cea a marmotei din SUA; O fata de 15 ani s-a supus unor operatii estetice ca sa para mai tanara

Un artist a dat peste cap Google Maps dupa ce s-a plimbat prin Berlin cu un carucior cu 99 de telefoane mobile. Simon Weckert, un artist din Berlin, a provocat un ambuteiaj virtual dupa ce s-a plimbat prin capitala Germaniei cu. A fost prins incercand sa aduca 900 de pastile in inchisoare. Ce l-a dat de gol. Un detinut din Irlanda de Nord a fost prins in timp ce incerca sa aduca in inchisoare 900 de pastile si alte droguri ascunse in fund, dupa ce politistilor li s-a parut.

VIDEO Un german a pacalit Google Maps dupa ce a tras un carut cu 99 de telefoane mobile pe strazile Berlinului

Un german a generat un ambuteiaj virtual pe Google Maps dupa ce a tras dupa el un carut cu 99 de telefoane mobile pe strazile din Berlin, scrie Dailymail, preluat de Mediafax. Smartphone-urile din carut, conectate la Google Maps, au pacalit aplicatia sa arate o strada goala ca fiind blocata de trafic.

Cum a fost pacalita aplicatia Google Maps cu ajutorul a 99 de smartphone-uri plimbate intr-o remorca de jucarie

Un experiment realizat de Simon Weckert a demonstrat o modalitate inedita de a pacali Google Maps, facand ca aplicatia sa creada ca traficul este mult mai aglomerat decat in realitate pe strazile Berlinului.

Rapunzel exista in realitate si traieste in Rusia. Motivul pentru care tanara nu s-a mai tuns de 15 ani

O tanara din Rusia este asemanata personajului din povesti, Rapunzel, dupa ce nu s-a mai tuns de 15 ani. Dupa ce a avut probleme cu caderea parului, tanara si-a promis ca nu-si va mai tunde parul niciodata.

HALUCINANT! Un chirurg si-a OPERAT SOTIA timp de 15 ANI. MOTIVUL ESTE UNUL BIZAR! Cum arata acum FEMEIA intrece orice imaginatie (VIDEO)

Un chirurgplastician a reusit, in 15 ani sa creeze femeia perfecta! Barbatul si-a dorit ca sotia lui sa arate impecabil si a apelat la toate procedurile chirurgicale sau non-invazive pentru a-si petrece.

Un copil, doua ADN-uri si 15 ani de procese. INML, acuzat de compromiterea probelor

Un copil cu doua ADN-uri, la doua laboratoare diferite, doua plangeri penale fara rezultat depuse pe numele expertilor INML si 15 ani de asteptare. Este povestea unei mame care sustine ca barbatul cu care ar fi facut un copil in 2005 refuza sa recunoasca paternitatea, iar probele INML, care il sustin pe acesta, ar fi fost compromise, mai spune femeia.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )