Libnet.ro
UNICEF

10:15

Google Pixel si Pixiel XL, prezentate oficial: telefoanele Google Pixel promit cele mai bune camere

Playtech Playtech,
Google Pixel si Pixiel XL, prezentate oficial: telefoanele Google Pixel promit cele mai bune camere

Google Pixel si Google Pixel XL au fost prezentate oficial, in cadrul unui eveniment special. Cele doua telefoane Google Pixel au hardware de top si promit mult pe partea de software. Zvonurile despre smartphone-urile Google Pixel au fost confirmate in aceasta seara, dar Google a mai avut cateva surprize in ceea ce priveste software-ul lor. continuă pe Playtech

Google Pixel si Google Pixel XL: toate detaliile despre telefoanele Google

Google Pixel si Pixel XL, telefoanele care urmeaza sa inlocuiasca gama Nexus, au fost detaliate pe site-ul unui retailer cu numai o ziinainte de evenimentul oficial de lansare. Smartphone-urile Google Pixel si Pixel XL reprezinta un pas important pentru Google. Daca gama Nexus se baza puternic pe parteneriatele Google cu diversi producatori, pentru Pixel, compania [].

Google Pixel ar putea fi cel mai util telefon cu Android pe care sa il cumperi

Google va lansa o serie noua de telefoane. Nu va fi fabricate de companie, ci de un partener, dar sunt diferite de toate cele Nexus de pana acum.

Cum arata Google Pixel, noul smartphone al gigantului american. VIDEO-ul de prezentare a adunat zeci de mii de vizualizari

Gigantul american Google a dezvaluit marti telefonul Pixel, primul smartphone creat in totalitate de compania americana, scrie AFP. Am proiectat totul de la zero, de la design industrial la experien.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2511 seconds )