Libnet.ro
UNICEF

07:00

Google Pixel ar putea fi cel mai util telefon cu Android pe care sa il cumperi

Adevărul Adevărul,
Google Pixel ar putea fi cel mai util telefon cu Android pe care sa il cumperi

Google va lansa o serie noua de telefoane. Nu va fi fabricate de companie, ci de un partener, dar sunt diferite de toate cele Nexus de pana acum. continuă pe Adevărul

Nokia ar putea lansa un nou telefon Android in perioada urmatoare

Finlandezii de la Nokia ar putea introduce un nou telefon in viitorul apropiat. Microsoft a esuat in experimentele pe care le-a facut cu brandul Nokia, incepand cu achizitia propriu-zisa a companiei. in aceste conditii, gigantul din Redmond a vandut brandul catre HMD Global, o compania finlandeza care ar fi fost formata cu scopul de a [].

Google Pixel si Google Pixel XL: toate detaliile despre telefoanele Google

Google Pixel si Pixel XL, telefoanele care urmeaza sa inlocuiasca gama Nexus, au fost detaliate pe site-ul unui retailer cu numai o ziinainte de evenimentul oficial de lansare. Smartphone-urile Google Pixel si Pixel XL reprezinta un pas important pentru Google. Daca gama Nexus se baza puternic pe parteneriatele Google cu diversi producatori, pentru Pixel, compania [].

Drama fara margini in Siria! Cel mai mare spital din estul orasului Alep, distrus in cursul unor raiduri

Cel mai mare spital din partea controlata de rebeli a orasului Alep, unde are loc o vasta ofensiva a regimului sirian cu sprijinul Rusiei, a fost distrus luni in cursul unor raiduri aeriene, potrivit unei.

Klaus Iohannis: Cine a plagiat trebuie sa plece din functia publica, punct. Persoana acuzata pe nedrept de plagiat trebuie sa beneficieze de refacerea bunului renume in cel mai scurt timp

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, la Timisoara, ca, in cazul in care o persoana publica a plagiat, aceasta trebuie sa plece din functia publica, indiferent de cum se numeste persoana si nu vreau sa personalizam discutia pt X,Y sau Z. Seful statului spune ca plagiatul nu este cea mai mare problema a sistemului universitar, dar este o problema a societatii, este o forma de hotie. Klaus Iohannis a subliniat insa ca persoana care a fost acuzata pe nedrept de plagiat trebuie sa beneficieze de refacerea bunului renume in cel mai scurt timp.

Cel mai mare producator mondial de insulina elimina 1.000 de posturi

Compania daneza Novo Nordisk A/S, cel mai mare producator mondial de insulina, elimina 1. 000 de locuri de munca potrivit planului sau de reducere a costurilor, in conditiile in care acesta anticipeaza ca se va confrunta cu un mediu provocator si in 2017, in special pe piata sa majora, SUA.

Google ar putea fi amendata din nou de catre Uniunea Europeana

Googlese afla din nou in vizorul Uniunii Europene, de data aceasta motivul fiind sistemul de operare Android. Comisia Europeana a pornitinvestigatia impotriva Google in urma cu mai multiani, compania americana fiind la un moment dat aproape de incheierea unei intelegeri. Acordul a picat, insa, din cauza opozitiei Frantei si Germaniei, precum si a unor grupuri [].

Cand vei putea urmari Westworld, cel mai asteptat serial despre lupta dintre oameni si roboti

Acum ceva timp, HBO a anuntat lansarea serialului Westworld, care ar putea starni aceeasi valva precum Urzeala Tronurilor. Vestea buna e ca Westworld va avea premiera la HBO pe 3 octombrie, in acelasi timp cu premiera din Statele Unite ale Americii, iar primul episod va putea fi urmarit fara abonament pe HBO GO din 4 [].

La ce ora este cel mai bine sa te epilezi sau barbieresti

Daca ne epilam la o anumita ora din zi sunt mari sanse ca durerea sa fie mult mai mica, spun specialistii. Pare ciudat, insa are de-a face cu temperatura corpului nostru, potrivit.

Cel mai frumos palat, reabilitat cu fonduri europene. Cladirea de patrimoniu va fi preluata de Consiliul Judetean

Una dintre cele mai pretioase cladiri de patrimoniu din Calarasi va intra intr-un amplu proiect de modernizare cu fonduri europene. Presedintele Consiliului Judetean Calarasi, Vasile Iliuta, a anuntat ca demersurile pentru preluarea Palatului Prefecturii sunt in grafic.

Au fost puse in vanzare biletele pentru Eurobasket, cel mai mare eveniment sportiv din Romania

Federatia Romana de Baschet FRB) a anuntat ca a deschis vanzarea de bilete on-line pentru Eurobasket-ul de anul viitor, care va avea loc in Sala Polivalenta din Cluj. Este cea mai importanta competitie sportive gazduita vreodata de Romania, a sustinut reprezentantul FRB, Adrian Voinescu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )