Libnet.ro
UNICEF

07:30

Cand vei putea urmari Westworld, cel mai asteptat serial despre lupta dintre oameni si roboti

Playtech Playtech,
Cand vei putea urmari Westworld, cel mai asteptat serial despre lupta dintre oameni si roboti

Acum ceva timp, HBO a anuntat lansarea serialului Westworld, care ar putea starni aceeasi valva precum Urzeala Tronurilor. Vestea buna e ca Westworld va avea premiera la HBO pe 3 octombrie, in acelasi timp cu premiera din Statele Unite ale Americii, iar primul episod va putea fi urmarit fara abonament pe HBO GO din 4 []. continuă pe Playtech

Cel mai mare producator mondial de insulina elimina 1.000 de posturi

Compania daneza Novo Nordisk A/S, cel mai mare producator mondial de insulina, elimina 1. 000 de locuri de munca potrivit planului sau de reducere a costurilor, in conditiile in care acesta anticipeaza ca se va confrunta cu un mediu provocator si in 2017, in special pe piata sa majora, SUA.

A suferit singur si in tacere decenii intregi, dar a supravietuit. Cel mai ghinionist elefant din lume, in sfarsit liber dupa 50 de ani (VIDEO)

Un elefant care a fost tinut in lanturi mai bine de 50 de ani este, in sfarsit, liber. Numit cel mai ghinionist elefant din lume, Mohan a fost pus sa munceasca toata viata lui, dar.

O noua motounealta pe piata de specializate: cel mai puternic motoferastrau destinat pomiculturii

STIHL a lansat pe piata din Romania cel mai puternic motoferastrau destinat lucrarilor de pomicultura. Conceput cu o sina mica de 35 de cm, MS 201 TC-M devine astfel optiunea ideala pentru operatiunile de retezare a crengilor si pentru scurtarile de coroana ale copacilor. Sistemul de actionare a motorului a fost pozitionat deasupra acestuia, si nu in spate, ceea ce il face sa fie mai mic, mai compact si sa aiba o mai buna ergonomie .

Cum reseteaza demisia lui Vasile Blaga intreaga strategie PNL pentru alegeri. Fostul presedinte liberal era cel mai mare adversar al ideii ca Dacian Ciolos sa fie sustinut pentru un nou mandat de prim-ministru

Copresedintele liberalilor a demisionat din functie, fiind urmarit penal pentru ca ar fi primit 700. 000 de euro pentru finantarea fostului PDL. Blaga era cel mai puternic adversar al ideii ca Partidul National Liberal sa il sprijine pe Dacian Ciolos pentru un nou mandat de premier.

Cum arata cel mai vechi bordel dintr-o tara musulmana in care prostitutia e legala (FOTO)

Bangladesh este printre putinele tari musulmane in care prostitutia este legal acceptata. Bordelul Kandapara este cel mai vechi si, totodata, al doilea cel mai mare bordel din Bangladesh. Acesta exista de.

Mica si draguta suricata este cel mai criminal mamifer

Suricata a fost demascata de oamenii de stiinta care au descoperit ca este cel mai criminal mamifer cunoscut. Cercetatorii au alcatuit o lista cu peste 1. 000 de mamifere, criteriul fiind rata mortalitatii cauzata de membrii propriei specii, scrie The Independent.

Ministerul Finantelor: Romania a emis euroobligatiuni de 1 miliard de euro la cel mai mic cost din istorie

Ministerul Finantelor a atras miercuri un miliard de euro de pe pietele financiare internationale prin redeschiderea emisiunii lansate in mai. Operatiunile au inregistrat cel mai scazut cost aferent.

Rata somajului a coborat la 5,9%; cel mai ridicat somaj inregistrat in randul tinerilor

Rata somajului a scazut la 5,9% in trimestrul II din 2016, de la 6,6% in precedentele trei luni, insa in randul tinerilor rata somajului a atins nivelul cel mai ridicat, respectiv 19,4%, potrivit datelor Institutului National de Statistica.

Ronnie OSullivan si-a cumparat un apartament de lux in Bucuresti: Celebrul jucator va fi prezent, la inceputul lunii octombrie, la cel mai important eveniment de snooker din Romania

Ronnie OSullivan, unul dintre cei mai mari jucatori de snooker din istorie, va reveni in tara noastra la inceputul lunii octombrie pentru a participa la cel mai important eveniment de snooker din Ro.

Cel mai bun ratatouille. Reteta clasica a lui Jamie Oliver

Aceasta tocana de legume este perfecta pentru serile in care vrei sa prepari o mancare sanatoasa la cina. Este o reteta clasica pentru cel mai bun ratatouille pe care bucatarul Jamie Oliver o recomanda cu multa caldura, asa ca merita sa o incerci si tu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )