Libnet.ro
UNICEF

05:00

Google, pe primul loc in topul celor mai doriti angajatori din Romania

Hotnews Hotnews,
 Google, pe primul loc in topul celor mai doriti angajatori din Romania

Google ocupa primul loc in topul celor mai doriti angajatori din Romania. Gigantul IT este urmat de Porsche si Amazon in preferintele romanilor care isi cauta un loc de munca. continuă pe Hotnews

STUDIU UNIVERSUM GLOBAL SI EJOBS: Google, Porsche, Amazon, Regina Maria, Enel si Mercedes Benz conduc topul celor mai doriti angajatori din Romania

Most Attractive Employers in Romania, cel mai amplu studiu de piata desfasurat vreodata in Romania, pentru industria de resurse umane, realizat de Universum Global si eJobs a fost adresat atat studentilor, cat si profesionistilor cu experienta pe piata muncii din urmatoarele domenii de activitate: Business si Economie, IT, Inginerie, Stiinte Umaniste, Sanatate si servicii medicale, Stiinte Naturale si Drept, informeaza un comunicat remis Redactiei.

Topul celor mai doriti angajatori din Romania. Pe ce loc suntBMW, Samsung si Porsche

Peste 15. 000 de respondenti au participat la cel mai amplu studiu de piata desfasurat vreodata in Romania, pentru industria de resurse umane, si au raspuns care sunt angajatorii pentru care si-ar dori sa lucreze.

Unde vor romanii sa se angajeze: topul celor mai cautate companii

Piata muncii din Romania este suficient de dinamica incat si angajatorii si angajatii sa puna conditii. Iata care este topul celor mai cautate companii din Romania. in Romania se.

Topul celor mai vandute telefoane din 2019

Un top al celor mai vandute telefoane de anul trecut, realizat deCounterpoint Research, cuprinde doua din cele mai cunoscute marci la nivel mondial.

Topul celor mai inalte cascade din lume

In lume sunt cinci cascade ce au peste 870 de metri inaltime. Cea mai mare se afla in Venezuela si are o poveste speciala. Care sunt cele mai mari cascade de pe glob, aflati din articolul de mai jos.

Partidul Likud, condus de Benjamin Netanyahu, pe primul loc in scrutinul din Israel - sondaje

Partidul Likud, al premierului in functie Benjamin Netanyahu, se claseaza pe primul loc in scrutinul parlamentar anticipat din Israel, urmat de alianta de centru Albastru Alb, condusa de Benjamin Gantz, conform sondajelor efectuate la iesirea de la urne.

43 de ani de la cutremurul din 4 martie 1977. Noua harta seismica a celor mai periculoase zone din Capitala

Pe 4 martie se implinesc 43 de ani de la tragicul cutremur din 1977. 56 de secunde55 conform altor surse) si o magnitudine de 7,4 grade pe scara Richter au luat peste 1. 570 de vieti, au ranit alte 11. 300 si au prabusit 35. 000 de locuinte, la nivelul intregii tari. Majoritatea pagubelor materiale s-au concentrat in .

Secretele celor mai bine pazite locuri din Romania secolului XX. De ce nimeni nu avea voie sa se apropie de ele

Zonele de frontiera cu Iugoslavia si minele de uraniu s-au numarat printre cele mai bine pazite teritorii din Romania comunista.

Personalitati celebre care au murit in urma celor mai cumplite epidemii. Cum si-au gasit sfarsitul Franz Kafka, Frederic Chopin sau Vivien Leigh

De-a lungul timpului printre victimele care au cazut prada bolilor provocate de cele mai cumplite epidemii care au ingrozit umanitatea, precum epidemia de coima, de holera sau de tuberculoza, se numara mari.

FOTO Secretele celor mai spectaculoase sosele din Romania. Cum s-au construit drumurile legendare

Defileul Jiului, Transfagarasan si Transalpina se numara printre cele mai spectaculoase sosele din Romania, insa nu doar frumusetea peisajelor le face atractive.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )