Libnet.ro
UNICEF

01:05

Topul celor mai doriti angajatori din Romania. Pe ce loc suntBMW, Samsung si Porsche

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai doriti angajatori din Romania. Pe ce loc suntBMW, Samsung si Porsche

Peste 15. 000 de respondenti au participat la cel mai amplu studiu de piata desfasurat vreodata in Romania, pentru industria de resurse umane, si au raspuns care sunt angajatorii pentru care si-ar dori sa lucreze. continuă pe Adevărul

STUDIU UNIVERSUM GLOBAL SI EJOBS: Google, Porsche, Amazon, Regina Maria, Enel si Mercedes Benz conduc topul celor mai doriti angajatori din Romania

Most Attractive Employers in Romania, cel mai amplu studiu de piata desfasurat vreodata in Romania, pentru industria de resurse umane, realizat de Universum Global si eJobs a fost adresat atat studentilor, cat si profesionistilor cu experienta pe piata muncii din urmatoarele domenii de activitate: Business si Economie, IT, Inginerie, Stiinte Umaniste, Sanatate si servicii medicale, Stiinte Naturale si Drept, informeaza un comunicat remis Redactiei.

Topul celor mai vandute telefoane din 2019

Un top al celor mai vandute telefoane de anul trecut, realizat deCounterpoint Research, cuprinde doua din cele mai cunoscute marci la nivel mondial.

FOTO Secretele celor mai spectaculoase sosele din Romania. Cum s-au construit drumurile legendare

Defileul Jiului, Transfagarasan si Transalpina se numara printre cele mai spectaculoase sosele din Romania, insa nu doar frumusetea peisajelor le face atractive.

Ce partid o sustine pe vedeta PRO TV in alegeri, dupa demisie: Va fi cel mai tare oras din Romania

Vedeta Pro Tv are deja deciziile luate pentru functia de primar. Aceasta face parte dintr-un partid care, spera ea, o va ajuta sa se ridice. De asemenea, a dat si declaratii despre plecarea de marele post de televiziune, care a ajutat-o sa ajunga pana aici. Ce partid o sustine pe vedeta PRO TV in alegeri, .

43 de ani de la cutremurul din 4 martie 1977. Noua harta seismica a celor mai periculoase zone din Capitala

Pe 4 martie se implinesc 43 de ani de la tragicul cutremur din 1977. 56 de secunde55 conform altor surse) si o magnitudine de 7,4 grade pe scara Richter au luat peste 1. 570 de vieti, au ranit alte 11. 300 si au prabusit 35. 000 de locuinte, la nivelul intregii tari. Majoritatea pagubelor materiale s-au concentrat in .

11 companii din Romania, in top 1000 al companiilor cu cea mai rapida crestere al Financial Times

11 companii din Romania, cu cresteri ale veniturilor cuprinse intre peste 1. 000% si 174%, se afla in Topul 1. 000 al companiilor europene cu cea mai rapida crestere intocmit de Financial Times.

Dezastru ecologic in Maramures. Ce suprafata a fost afectata de cea mai mare taiere ilegala de arbori din Romania. Reactia Garzii de Mediu

Datele alarmante ale poluarii in Bucuresti produce victime colaterale, asta daca e sa excludem locuitorii bucuresteni, afectati si ei de aerul greu din Capitala. Viorel Glaman, comisarul-sef al Garzii de Mediu, a fost destituit din functie, ieri. intr-o discutie telefonica la Digi 24, Glaman afirma senin ca observase si el poluarea. Glaman, poze dintre carnati, .

Cand va fi inaugurata cea mai scumpa cladire de birouri din Romania, detinuta de George Copos. Primii chiriasi

Omul de afaceri George Copos va inaugura la sfarsitul lunii martie cea mai scumpa cladire de birouri din Romania, Ana Tower, au declarat surse din piata pentru News. ro.

Un furnizor de telefonie si cablu dispare din Romania. Ce se intampla pe 31 martie. Anunt oficial

Anunt oficial! Un furnizor de telefonie si cablu din Romania dispare de pe data de 31 martie. Este vorba despre unul cei mai vechi din industrie. Ce arata reprezentatii intr-un comunicat? Un furnizor de telefonie si cablu din Romania dispare Unul dintre cei mai vechi furnizori de cablu si telefonie din Romania dispare definitiv de .

BUSINESSMARK: Piata de Real Estate din Romania da semne de maturizare

BusinessMark a organizat la Bucuresti editia aniversara a evenimentului Real Estate and Construction Forum, in cadrul careia s-au abordat cele mai importante aspecte din domeniu. in cadrul a patru paneluri cu focus pe: retail, industrial and logistics, office, residential, au fost invitatI cei mai importanti jucatori din industrie, care si-au anuntat noile proiecte, au vorbit despre provocarile anului 2020 si au trecut in revista oportunitatile actuale de pe piata din Romania, arata un comunicat remis Redactiei noastre.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2374 seconds )