Libnet.ro
UNICEF

12:45

Topul celor mai vandute telefoane din 2019

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai vandute telefoane din 2019

Un top al celor mai vandute telefoane de anul trecut, realizat deCounterpoint Research, cuprinde doua din cele mai cunoscute marci la nivel mondial. continuă pe Adevărul

HORNBACH: Topul celor mai cumparate plante decorative si cum pot fi incadrate in ambientul locuintei

Cand vine vorba de crearea unui ambient placut in locuinta, romanii aleg tot mai mult amplasarea plantelor decorative in zonele-cheie, potrivit Hornbach, unul dintre principalii retaileri de materiale de constructii si gradinarit de pe plan local, arata un comunicat remis Redactiei noastre.

Cel mai bine vandut telefon din 2019 nu te va surprinde

Apple a dominat topul celor mai bine vandute telefoane din 2019, iar iPhone XR a reusit sa depaseasca toate celelalte smartphone-uri de pe piata. in fiecare an, utilizatorii prefera anumite.

FOTO Secretele celor mai spectaculoase sosele din Romania. Cum s-au construit drumurile legendare

Defileul Jiului, Transfagarasan si Transalpina se numara printre cele mai spectaculoase sosele din Romania, insa nu doar frumusetea peisajelor le face atractive.

FOTO Bijuteriile Cailor Ferate. Povestea zbuciumata a celor mai frumoase gari din Romania

Vechi de un secol si jumatate, cladirile unora dintre cele mai frumoase gari din Romania au pastrat istorii impresionante.

IN 2019: Deficitul bugetar al Italiei s-a situat la cel mai scazut nivel din ultimii 12 ani

Economia italiana a inregistrat anul trecut o crestere usor peste asteptari, in timp ce deficitul bugetar s-a situat la cel mai redus nivel din ultimii 12 ani.

DUPA CE, IN 2019, A INREGISTRAT CELE MAI BUNE REZULTATE DIN ISTORIA SA DE 200 ANI Wienerberger va propune cresterea dividendelor cu 20%

Grupul Wienerberger a inregistrat, anul trecut, cele mai bune rezultate din istoria sa de 200 ani, arata un comunicat de presa. Acesta arata ca veniturile la nivel de grup au crescut cu 5% pana la nivelul record de 3,5 miliarde euro. EBITDA, in conditii similare, a crescut semnificativ, cu 24%, pana la 587 milioane de euro. Cu o crestere EBITDA de 38%, pana la 610 milioane de euro, Wienerberger a depasit tinta de 600 milioane de euro stabilita pentru 2020.

Cele mai scurte casnicii din showbiz. Andreea Balan nu este singura vedeta ghinionista in dragoste

Mariajul a devenit un chin in zilele noastre. Majoritatea oamenilor aleg sa nu se mai incurce cu actele, dat fiind faptul ca scanteia ori se duce in scurt timp ori pretentiile sunt absurde si nu mai exista dorinta de a lupta pentru iubire. Acest lucru a fost simtit si de vedetele de la noi. Care .

Dupa cel mai popular fotoliu din toate timpurile, au creat un scaun de gaming: cat este de special

In cadrul unuia dintre cele mai speciale parteneriate din industrii diferite, Logitech a anuntat inceperea unei colaborari cu Herman Miller, creatorii popularului Eames Loung Chair .

BBC: Romanii sunt sfatuiti sa nu mai pupe icoanele din cauza coronavirusului

Presa straina vorbeste de masurile disperate luate de romani. BBC sustine ca Biserica Ortodoxa din Romania i-a sfatuit pe credinciosi sa nu mai pupe icoanele din biserica pentru a evita transmiterea coronavirusului.

Pretul petrolului, la cel mai mic nivel din 2016 incoace din cauza coronavirusului COVID-19. Ce tari ar putea fi afectate de aceasta evolutie

Pretul petrolului a ajuns, vineri, la cel mai mic nivel din primavara anului 2016 incoace pe fondul epidemiei de coronavirus COVID-19, un baril West Texas Intermediate WTI) fiind cotat la putin peste 45 de.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )