Libnet.ro
UNICEF

05:00

Google stie totul despre toate neamurile din lume. Vezi cum sunt considerati romanii

Antena3 Antena3,
Google stie totul despre toate neamurile din lume. Vezi cum sunt considerati romanii

Cel mai cunoscut motor de cautare din lume, Google, dezvaluie cum sunt vazuti romanii, americanii sau italienii, toate stereotipurile natiunilor fiind gasite pe acest site. Daca intrebi un strain cum sunt. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea: Nu sunt de acord ca toate gazele din Marea Neagra sa fie vndute doar pe contracte bilaterale

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea a declarat marti ca nu este de acord ca toate gazele din Marea Neagra sa fie vandute doar pe contracte bilaterale. Dragnea a facut referire la legea offshore care este blocata in Parlament si trebuie adoptata in sesiunea extraordinara.

Bacalbasa (PSD), atac suburban la Elena Udrea: Orice profesie a facut doamna nainte si chiar daca cea mai veche profesie din lume ...

Deputatul PSD Nicolae Bacalbasa a atacat-o suburban joi, in timpul dezbaterilor deputatilor pe Codul administrativ, pe Elena Udrea, sugerand ca aceasta a practicat cea mai veche meserie din lume.

Unul dintre putinele sate fara hoti din lume se afla in Romania

Eibenthal este un sat considerat idilic din vestul Romaniei. Este locuit in mare parte de minoritati cehe, insa a devenit cunoscut deoarece este una dintre putinele comunitati din lume fara.

Cele mai scumpe coliere din lume!

Istoria si descoperirile arheologilor ne arata ca oamenii au purtat coliere mii de ani. Isi infrumusetau piepul cu bijuterii din cele mai vechi timpuri, chiar si inainte sa apara scrierea preistorica. De-a lungul timpului, motivele pentru care oamenii purtau coliere erau foarte diferite. Unii dcredeau ca un colier la gat alunga spiritele rele si boala. Altii se foloseau de bijuterii pentru a demonstra ca fac parte dintr-un rang inalt, acestea reprezentand un simbol al puterii si al bunastarii. Indragostitii isi daruiesc coliere ca rod al iubirii si pasiunii dintre ei, iar cei mai multi le folosesc pentru a-si infrumuseta corpul.

Olivia de Havilland, cea mai in varsta actrita din lume! A implinit 102 ani!

Olivia de Havilland, actrita din filmul Pe aripile vantului, productia care a rupt barierele timpului, a implinit 102 ani. Olivia si-a serbat aniversarea duminica si spune ca se simte la fel de tanara ca atunci cand avea 20 de ani.

TOP cele mai scumpe 18 orase din lume in 2018

ECA International a lansat raportul anual privind costul vietii, dezvaluind si care sunt cele mai scumpe orase din lume anul acesta, potrivit BI . Pentru a realiza acest raport, au fost comparate costurile unui cos de bunuri si servicii de zi cu zi,.

Dragnea: Nu sunt de acord ca toate gazele din Marea Neagra sa fie vandute doar pe contracte bilaterale

Liviu Dragnea a declarat ca nu va fi niciodata de acord ca toate gazele din Marea Neagra sa fie vandute doar pe contracte bilaterale. in opinia sa, marea miza este stabilirea procentului din productie ce se va vi.

Calin Farcas a murit in bratele mamei sale. Detalii cutremutratoare despre ultimele clipe din viata fiului ei

Calin Farcas a murit in bratele mamei sale. Femeia a povestit, cu sufletul indurerat, ultimele clipe din viata baiatului sau, care s-a stins pentru ca nu a putut primi transplantul de plamani care i-ar fi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )