Libnet.ro
UNICEF

06:15

Olivia de Havilland, cea mai in varsta actrita din lume! A implinit 102 ani!

ADPM ADPM,
Olivia de Havilland, cea mai in varsta actrita din lume! A implinit 102 ani!

Olivia de Havilland, actrita din filmul Pe aripile vantului, productia care a rupt barierele timpului, a implinit 102 ani. Olivia si-a serbat aniversarea duminica si spune ca se simte la fel de tanara ca atunci cand avea 20 de ani. continuă pe ADPM

Cele mai scumpe coliere din lume!

Istoria si descoperirile arheologilor ne arata ca oamenii au purtat coliere mii de ani. Isi infrumusetau piepul cu bijuterii din cele mai vechi timpuri, chiar si inainte sa apara scrierea preistorica. De-a lungul timpului, motivele pentru care oamenii purtau coliere erau foarte diferite. Unii dcredeau ca un colier la gat alunga spiritele rele si boala. Altii se foloseau de bijuterii pentru a demonstra ca fac parte dintr-un rang inalt, acestea reprezentand un simbol al puterii si al bunastarii. Indragostitii isi daruiesc coliere ca rod al iubirii si pasiunii dintre ei, iar cei mai multi le folosesc pentru a-si infrumuseta corpul.

Cea mai frumoasa femeie din Spania este un barbat - VIDEO

Cea mai frumoasa femeie din Spania este un fost barbat! Pentru prima data in istoria acestei tari, concursul Miss Univers Spania a fost castigat de un transsexual. Angela Ponce are 25 de ani si este.

Acesta este cel mai scump pantof din lume. Costa cat o avere

Pantoful stang al unei perechi de incaltaminte sport Nike, folosita de actorul Michael J. Fox in filmul Back to the Future Part II 1989), a fost vandut la licitatie pe site-ul eBay cu suma de 92. 100 de.

FOTO Cum arata cea mai lunga tiroliana din Romania, facuta in Pasul Ciumarna. Viteza atinsa e de 100 de kilometri/ora

La Palma, in comuna Sucevita, judetul Suceava, a fost deschisa cea mai lunga tiroliana pe un singur segment din Romania. Instalatia are o lungime de 1,1 kilometri si o diferenta de nivel de circa 100 de metri.

Cum arata cerul in cea mai aglomerata zi din istoria traficului aerian

Vineri a fost cea mai aglomerata zi din istoria traficului aerian, punctul maxim fiind atins cand circa 19. 000 de aeronave se aflau in aer, informeaza FlightRadar24.

Iniesta a spus adio nationalei Spaniei dupa esecul din optimile CM: Plec cu un gust amar. Nu a fost cea mai frumoasa despartire

Partida dintre Spania si Rusia a fost ultima pentru Andres Iniesta in tricoul reprezentativei spaniole. Mijlocasul in varsta de 34 de ani si-a anuntat retragerea dupa esecul suferit de Furia Roja in optimile Campionatului Mondial, declarand ca este cea mai trista zi din cariera sa de fotbalist. Plec cu un gust amar. Nu a fost cea mai frumoasa despartire, dar fotbalul si viata ne ofera si situatii mai grele, a spus Iniesta.

TOP cele mai scumpe 18 orase din lume in 2018

ECA International a lansat raportul anual privind costul vietii, dezvaluind si care sunt cele mai scumpe orase din lume anul acesta, potrivit BI . Pentru a realiza acest raport, au fost comparate costurile unui cos de bunuri si servicii de zi cu zi,.

INTERVIU Capitan de vas la Discovery, despre unul dintre cele mai periculoase joburi din lume: Poti sa ai dureri in tot corpul, dar mintea cedeaza prima

Keith Colburn 55 de ani), capitanul de vas din emisiunea O prada mortala de la Discovery Channel, ne-a acordat un interviu in care ne-a povestit ce inseamna sa ai unul dintre cele mai periculoase joburi din lume.

Topul celor mai sigure tari din lume: ce loc ocupa Romania

Cele mai sigure tari din lume au fost dezvaluite in Indicele Global al Pacii pentru 2018, iar Romania se afla in top 30.

Un seic arab controleaza Insula Mare a Brailei, cea mai mare ferma din Romania. Suma platita: 200 de milioane de euro

Pachetul majoritar de actiuni al companiei Agricost, care administreaza Insula Mare a Brailei, a fost vandut de Constatin Dulute care preluase afacerea de la Culita Tarata), cumparator fiind compania Al Dahra din Emiratele Arabe Unite, detinuta de seicul Hamdan Bin Zayed Al Nahyan. Terenul nu este parte a tranzactiei fiind proprietatea a statului), dar va fi folosit in continuare, in arenda, de firma cumparata de seic.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )