Libnet.ro
UNICEF

21:00

Unul dintre putinele sate fara hoti din lume se afla in Romania

Antena3 Antena3,
Unul dintre putinele sate fara hoti din lume se afla in Romania

Eibenthal este un sat considerat idilic din vestul Romaniei. Este locuit in mare parte de minoritati cehe, insa a devenit cunoscut deoarece este una dintre putinele comunitati din lume fara. continuă pe Antena3

INTERVIU Capitan de vas la Discovery, despre unul dintre cele mai periculoase joburi din lume: Poti sa ai dureri in tot corpul, dar mintea cedeaza prima

Keith Colburn 55 de ani), capitanul de vas din emisiunea O prada mortala de la Discovery Channel, ne-a acordat un interviu in care ne-a povestit ce inseamna sa ai unul dintre cele mai periculoase joburi din lume.

FOTO VIDEO Transfagarasanul, redeschis. Cum arata prima zi turistica pe unul dintre cele mai frumoase drumuri din lume

Drumul National 7C, cunoscut mai mult ca Transfagarasan, i-a intampinat azi pe primii turisti, dupa cateva saptamani in care drumarii au lucrat non-stop ca sa-l pregateasca pentru circulatie. Sute de turisti romani si straini au venit in zona Laculului Balea ca sa admire cel mai spectaculos drum din Romania.

Cele mai scumpe coliere din lume!

Istoria si descoperirile arheologilor ne arata ca oamenii au purtat coliere mii de ani. Isi infrumusetau piepul cu bijuterii din cele mai vechi timpuri, chiar si inainte sa apara scrierea preistorica. De-a lungul timpului, motivele pentru care oamenii purtau coliere erau foarte diferite. Unii dcredeau ca un colier la gat alunga spiritele rele si boala. Altii se foloseau de bijuterii pentru a demonstra ca fac parte dintr-un rang inalt, acestea reprezentand un simbol al puterii si al bunastarii. Indragostitii isi daruiesc coliere ca rod al iubirii si pasiunii dintre ei, iar cei mai multi le folosesc pentru a-si infrumuseta corpul.

Olivia de Havilland, cea mai in varsta actrita din lume! A implinit 102 ani!

Olivia de Havilland, actrita din filmul Pe aripile vantului, productia care a rupt barierele timpului, a implinit 102 ani. Olivia si-a serbat aniversarea duminica si spune ca se simte la fel de tanara ca atunci cand avea 20 de ani.

TOP cele mai scumpe 18 orase din lume in 2018

ECA International a lansat raportul anual privind costul vietii, dezvaluind si care sunt cele mai scumpe orase din lume anul acesta, potrivit BI . Pentru a realiza acest raport, au fost comparate costurile unui cos de bunuri si servicii de zi cu zi,.

Congo a fost anul trecut cel mai mare producator de diamante din lume

Cu o productie anuala de 19 milioane de carate, Republica Democrata Congo a fost cel mai mare producator de diamante din lume in 2017, arata datele centralizate de Statista, potrivit Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )