Libnet.ro
UNICEF

14:15

Gospodariile din Romania au obtinut venituri de 3.085 lei pe luna in ultimul trimestru din 2016, in crestere cu 3,8%

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Gospodariile din Romania au obtinut venituri de 3.085 lei pe luna in ultimul trimestru din 2016, in crestere cu 3,8%

Veniturile totale ale gospodariilor din Romania au crescut in ultimul trimestru al anului trecut cu 3,8% fata de trimestrul anterior, pana la 3. 085 lei 684 euro) pe luna, in timp ce cheltuielile s-au majorat cu 5,9%, la 2. 692 lei 597 euro), arata. continuă pe Wall-Street Ro

Gospodariile din Romania au obtinut venituri de 3.085 lei/luna in ultimul trimestru din 2016, in crestere cu 3,8%

Veniturile totale ale gospodariilor din Romania au crescut in ultimul trimestru al anului trecut cu 3,8% fata de trimestrul anterior, pana la 3. 085 lei 684 euro) pe luna, in timp ce cheltuielile s-au majorat cu 5,9%, la 2. 692 lei 597 euro), arata datele publicate, vineri, de Institutul National de Statistica INS).

Secretarul general adjunct al Consiliului Europei, Gabriella Dragoni: Sustinem cu putere dialogul politic din Romania

Secretarul general adjunct al Consiliului Europei, Gabriella Battaini-Dragoni, a declaratca institutia pe care o reprezinta sustine cu putere dialogul politic din Romania.

Pana duminica, cetatenii turci din Romania pot merge la Ambasada Ankarei la Bucuresti sau la Consulatul de la Constanta, pentru a isi exprima votul la referendumul care vizeaza modificarea Constitutiei

Alegatorii turci din Romania pot merge, de joi pana duminica, la Ambasada Ankarei la Bucuresti sau la Consulatul de la Constanta, pentru a-si exprima preferinta privind modificarea Constitutiei prin referendumul care vizeaza extinderea prerogtivelor presedintelui turc Recep Tayyip Erdogan.

Cinci modele de autovehicule ale Opel din Romania sunt rechemate in service din cauza unor posibile probleme

Opel Southeast Europe LIc, reprezentanta din Romania, a notificat Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) despre inceperea derularii unei campanii de rechemare in service a cinci modele de autovehicule din cauza unor posibile probleme, se arata intr-un document postat pe site-ul institutiei.

Reprezentanta Opel din Romania recheama cinci modele de autovehicule in service

Opel Southeast Europe LIc, reprezentanta din Romania, a notificat Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) despre inceperea derularii unei campanii de rechemare in service a.

Olguta Vasilescu: inchisorile din Romania sunt pline de intelectuali!

Inchisorile din Romania sunt pline de intelectuali, a declarat Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu. Mai mult, aceasta a sustinut ca inclusiv ea, cand a fost retinuta pentru 24 de ore, a stat.

Olguta Vasilescu: inchisorile din Romania sunt pline de INTELECTUALI!

Inchisorile din Romania sunt pline de intelectuali, a declarat Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu. Mai mult, aceasta a sustinut ca inclusiv ea, cand a fost retinuta pentru 24 de ore, a stat.

Stela Popescu, mesaj dupa protestele din Romania

Cunoscuta actrita a salutat protestele recente din Romania si spera ca ele vor duce la o mobilizare mai mare la vot. Eu salut manifestatiile din Piata Victoriei in masura in care ele.

SUA si Marea Britanie vor moderniza poligoanele militare din Romania. Se vor instala tinte mobile care vor simula tancurile

Trupele americane si britanice vor executa lucrari de modernizare a unor poligoane militare din Romania si din Bulgaria, anunta, marti, comandamentul Fortelor Terestre ale SUA din Europa US Army Europe).

Consumul de broadband din Romania, generat cu precadere de internetul fix

Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM) a transmis ca consumul de broadband din Romania a fost generat cu precadere de internetul fix, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei.

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )