Libnet.ro
UNICEF

21:30

GRAFIC Domeniile cu cele mai mai multe firme aflate in faliment

Hotnews Hotnews,
 GRAFIC Domeniile cu cele mai mai multe firme aflate in faliment

Domeniul in care activeaza cele mai multe companii din Romania si cel unde se inregistreaza cea mai mare crestere a cifrei de afaceri este si sectorul cu cele mai multe firme aflate in faliment. Acest fapt, precum si solvabilitatea redusa a firmelor, mentin acest domeniu in continuare extrem de riscant pentru creditori, arata un studiu realizat de Creditinfo Romania. continuă pe Hotnews

Peste 24.400 de locuri de munca vacante la nivel national. In ce judete sunt cele mai multe slujbe si care sunt calificarile cautate

Peste 24. 400 de locuri de munca sunt vacante la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Arad, Prahova si Sibiu, in timp ce Bacau, Suceava si Mehedinti sunt cele mai putine locuri de munca libere, potrivit datelor Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM), citate de News. ro.

Cele mai bune bancuri cu canibali. Ce-i recomanda tatal unui copil din trib care se plange de foame

Pe internet circula mai multe bancuri care-i au in prim-plan pe canibali. Adevarul va prezinta mai jos o selectie a celor mai amuzante bancuri despre canibali.

Studiu: In zonele oceanice unde circula nave maritime se produc de doua ori mai multe furtuni decat pe rutele necirculate

Un nou studiu arata faptul ca furtunile care se petrec deasupra a doua dintre cele mai aglomerate rute pe care circula navele de transport sunt semnificativ mai puternice decat in zonele in care navele nu circula, noteazaScience Daily.

Dupa dezvaluirile din Romania Libera, viceprimarul Sectorului 2 spune ca mai multe sute de cetateni vor schimbarea numelui parcului Tolbuhin

Dan Cristian Popescu, viceprimar al Sectorului 2, a afirmat marti ca mai multe sute de cetateni sunt de acord cu propunerea sa de schimbare a numelui parcului Tolbuhin, el opinand ca este un disconfort pentru locuitori ca acesta sa aminteasca de un general comunist.

Volkswagen vrea sa cheltuiasca mai multe miliarde de euro pe autoturismele electrice

Volkswagen isi intensifica trecerea la masinile electrice si intentioneaza sa investeasca mai mult de 24 de miliarde de dolari in vehicule cu emisii zero pana in 2030 pentru a produce mai multe autovehicule cu scopul de a crea o piata de masa pentru EV-uri, transmite ahentia Reuters de la IAA Frankfurt.

Fenomene extreme in Romania. Furtunile violente si vijeliile au lovit mai multe zone din tara

Furtunile violente si vijeliile au lovit mai multe zone din tara. in Drobeta-Turnu Severin acoperisurile blocurilor au fost smulse si mai multe apartmente au fost avariate. Si in Resita, vantul.

ATAC in GERMANIA! Mai multe VICTIME!

Mai multe persoane au fost ranite in urma unui atac cu gaze lacrimogene pe aeroportul din Frankfurt, cel mai aglomerat din Germania, scrie The Independent. Incidentul a avut loc luni dimineata, in zona.

Incident grav pe cel mai aglomerat aeroport din Germania. Mai multe persoane, ranite

Mai multe persoane au fost ranite in urma unui atac cu gaze lacrimogene pe aeroportul din Frankfurt, cel mai aglomerat din Germania, scrie The Independent. Incidentul a avut loc luni dimineata, in zona.

Nou termen in dosarul Colectiv, care a fost amanat de mai multe ori

Un nou termen in dosarul incendiului de la clubul Colectiv, care a fost reunit cu cel al fostului primar al sectorului 4 Cristian Popescu Piedone, ar urma sa aiba loc luni, la Tribunalul Bucuresti. Pana in prezent, dosarul a fost amanat pana acum de mai multe ori.

Luni, la Tribunalul Bucuresti, un nou termen in dosarul Colectiv, reunit cu cel al lui Piedone; dosarul a fost amanat de mai multe ori

Un nou termen in dosarul incendiului de la clubul Colectiv, care a fost reunit cu cel al fostului primar al sectorului 4 Cristian Popescu Piedone, ar urma sa aiba loc luni, la Tribunalul Bucuresti, dosarul fiind amanat pana acum de mai multe ori.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )