Libnet.ro
UNICEF

20:00

Grafice Analiza a situatiei din Romania: Sunt 18 cazuri de coronavirus la 100.000 de locuitori 16% sunt cadre medicale Mai multe decese in randul barbatilor

Hotnews Hotnews,
 Grafice Analiza a situatiei din Romania: Sunt 18 cazuri de coronavirus la 100.000 de locuitori 16% sunt cadre medicale Mai multe decese in randul barbatilor

Cele mai multe cazuri de coronavirus au fost confirmate in randul femeilor. Cu toate acestea, decesele sunt mai multe in randul barbatilor, arata o analiza a cazurilor confirmate de infectie cu coronavirus Covid 19, in perioada 26 februarie 5 aprilie 2020, realizata de Institutul National de Sanatate Publica. in aceasta perioada au fost confirmate 4. 051 cazuri de infectie cu coronavirus Covid 19, din care 181 decese. Din totalul cazurilor de imbolnaviri confirmate, 16. 3% au fost inregistrate in randul personalului sanitar. continuă pe Hotnews

Grafice Analiza a situatiei din Romania: Sunt 18 cazuri de coronavirus la 100.000 de locuitori 16% sunt cadre medicale Mai multe decese in randul barbatilor

Cele mai multe cazuri de coronavirus au fost confirmate in randul femeilor. Cu toate acestea, decesele sunt mai multe in randul barbatilor, arata o analiza a cazurilor confirmate de infectie cu coronavirus Covid 19, in perioada 26 februarie 5 aprilie 2020, realizata de Institutul National de Sanatate Publica. in aceasta perioada au fost confirmate 4. 051 cazuri de infectie cu coronavirus Covid 19, din care 181 decese. Din totalul cazurilor de imbolnaviri confirmate, 16. 3% au fost inregistrate in randul personalului sanitar.

Concerte live ale artistilor din Romania, in biblioteca online Overground Showroom!

Concerte ale artistilor din Romania filmate full HD si cu sunet de inalta calitate sunt disponibile .

Lidl va inchide magazinele din Romania in prima si a doua zi de Paste

Lidl isi va inchide magazinele din Romania in prima si a doua zi de Paste, respectiv pe 19 si 20 aprilie, activitatea urmand a fi reluata marti, 21 aprilie, a informat vineri retailerul german.

Kinga Sebestyen doneaza masti azilelor de batrani din Romania in timpul pandemiei

Kinga Sebestyen a decis sa ajute o categorie puternic afectata de pericolul infectarii cu Coronavirus: batranii aflati in azilele specializate din Romania.

Euthyrox: in depozitele din Romania au fost aduse pana acum 140.122 cutii. Sunt asteptate noi livrari pe 13-14 aprilie

Un numar de 77. 499 cutii de Euthyrox 50 mcg si 59. 315 cutii de 25 mcg, loturi care deja au fost eliberate din Germania, vor fi livrate in tara pe 13 - 14 aprilie, informeaza miercuri Ministerul Sanatatii. in depozitele din Romania au fost aduse in data.

Ordonanta militara 8 suspenda procesul de vanzare de catre CEZ a activelor din Romania

Ordonanta militara 8 contine un articol care prevede ca vanzareacumpararea de pachete majoritare de actiuni ale companiilor din Sistemul Energetic National, indiferent de forma de proprietate a acestora, este suspendata pe perioada starii de urgenta. intr-o astfel de situatie se afla cehii de la CEZ care sunt in plin proces de vanzare a activelor din Romania.

4500 de scoli din Romania vor avea o platforma informatica integrata

O retea denumita Platforma Nationala Integrata - Wireless Campus va conecta 4500 de scoli din Roma.

CORONAVIRUS. Bilantul deceselor din Romania a ajuns la 246

Romania a inregistrat, pana joi seara, 246 de decese privind pacienti infectati cu coronavirus. Deces 230 Barbat, 83 de ani din judetul Hunedoara. Data debut: 29. Internat in.

Alexandrion Group doneaza 100.000 de masti medicale spitalelor din Romania

Alexandrion Group, cel mai mare producator si distribuitor de bauturi spirtoase din Romania, doneaza 100. 000 de masti medicale de protectie spitalelor din Romania, dar si angajatilor si familiilor colaboratorilor sai, pentru a sustine lupta impotriva COVID-19.

Lidl isi va inchide magazinele din Romania in prima si a doua zi de Paste

Lidl isi va inchide magazinele din Romania in prima si a doua zi de Paste si le ofera, astfel, tuturor angajatilor din cele 265 de magazine doua zile libere, in prima si a doua zi de Paste, pe 19 si 20 aprilie 2020, anunta compania intr-un comunicat de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )