Libnet.ro
UNICEF

15 Mai.

GRAMMY 2015. Beyonce, cele mai multe nominalizari din istorie

Adevărul Adevărul,
GRAMMY 2015. Beyonce, cele mai multe nominalizari din istorie

Cantaretul Sam Smith a primit cele mai multe nominalizari - sase - gala premiilor Grammy 2015, fiind urmat in top de cantareata Iggy Azalea, care a primit patru, in timp ce Beyonce a intrecut-o pe Dolly Parton, devenind cea mai nominalizata artista din istoria acestor trofee. continuă pe Adevărul

Premiile Grammy 2015: Sam Smith si Iggy Azalea, cele mai multe nominalizari

Cantaretul Sam Smith a primit cele mai multe nominalizari - sase - la editia din 2015 a galei premiilor Grammy, fiind urmat in top de cantareata Iggy Azalea, care a primit patru, informeaza Mediafax.

HBO, televiziunea cu cele mai multe nominalizari la premiile Sindicatului scenaristilor americani

Televiziunea HBO a primit, joi, 16 nominalizari la premiile Writers Guild, serialele Urzeala Tronurilor, Silicon Valleysi Detectivii din Louisiananumarandu-se printre cele mai nominalizate productii la aceste trofee acordate de Sindicatul scenaristilor americani WGA), potrivit Reuters.

ANOFM: Aproape 12.500 de posturi vacante, cele mai multe fiind in Bucuresti

Aproape 12. 500 de locuri de munca sunt vacante, in prezent, la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Prahova, Cluj si Ilfov, iar cele mai putine in Bacau, Mehedinti, Caras-Severin si Suceava, informeaza Agentia Nationala.

Cele mai corupte tari din lume. Pe ce loc e Romania

Cele mai corupte state din lume sunt in acest an, potrivit unui raport publicat de organizatia Transparency International, Coreea de Nord, Somalia, Sudanul si Afganistanul. La polul opus, cele mai putin corupte state sunt Finlanda, Noua Zeelanda si Danemarca.

VIDEO Cele mai frumoase lovituri din 2014 - Federer, Nadal, Djokovic, Dimitrov si Monfils, printre remarcati (Partea I)

Anul 2014 a oferit multe dueluri interesante in circuitul masculin de tenis de camp ATP), schimburile de mingi si loviturile perfecte facand deliciul publicului. Roger Federer, Rafael Nadal, Novak Djokovic, Andy Murray, Grigor Dimitrov si Gael Monfils au facut, rand pe rand, spectacol. Intra in material pentru a vedea o selectie a celor mai frumoase lovituri din 2014.

Romania, printre cele mai corupte tari din UE

Coruptia se agraveaza in China, Turcia si alte state cu o crestere economica puternica, iar tara noastra se numara printre cele mai corupte din UE, a avertizat ONG-ul Transparency International TI), indemnand marile piete financiare internationale la masuri impotriva spalarii banilor, potrivit raportului anual al organizatiei, publicat astazi si citat de presa straina.

Tara noastra are cele mai multe cazuri de hepatita dintre tarile europene

Cu 1. 800 de locuitori posibil infectati cu virus hepatitic B si 635. 000 posibil infectati cu virus hepatitic C, Romania ocupa primul loc in randul tarilor europene la numarul total de cazuri de hepatita, conform Organizatiei Mondiale a Sanatatii, potrivit unui comunicat remis redactiei din partea delegatiei romane a grupului PPE.

Cod galben de polei in Bucuresti si in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis in aceasta dimineata avertizari Cod galben, valabile pentru mai multe judete din tara. Vizata este si Capitala, arata Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

FOTO INEDITE: Cum arata cele mai renumite MODELE din lume FARA MACHIAJ. Le recunoasteti?

Mai sunt doar cateva zile pana la show-ul Victorias Secret de la Londra, care va avea loc marti si care inregistreaza, in fiecare an, un cost de productie de peste 10 milioane de dolari.

Spectacolul Craciunului incepe la Antena 1. Cele mai frumoase amintiri din copilarie, povestite de vedete

Decembrie este, pentru multi dintre noi, cea mai frumoasa luna a anului: sarbatori petrecute in familie, cadouri, zambet si colinde, in caldura primitoare de acasa, toate acestea bucurii ne insenineaza.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2569 seconds )