Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania, printre cele mai corupte tari din UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romania, printre cele mai corupte tari din UE

Coruptia se agraveaza in China, Turcia si alte state cu o crestere economica puternica, iar tara noastra se numara printre cele mai corupte din UE, a avertizat ONG-ul Transparency International TI), indemnand marile piete financiare internationale la masuri impotriva spalarii banilor, potrivit raportului anual al organizatiei, publicat astazi si citat de presa straina. continuă pe Ziarul Bursa

Cele mai corupte tari din lume. Pe ce loc e Romania

Cele mai corupte state din lume sunt in acest an, potrivit unui raport publicat de organizatia Transparency International, Coreea de Nord, Somalia, Sudanul si Afganistanul. La polul opus, cele mai putin corupte state sunt Finlanda, Noua Zeelanda si Danemarca.

Topul celor mai corupte tari din lume in 2014. Vezi ce loc ocupa Romania

Potrivit unui clasament realizat de organizatia Transparency International privind cele mai corupte tari, Romania se claseaza pe locul 69, cu un scor de 43 de puncte, la egalitate cu Brazilia, Bulgaria, Grecia,.

Cele mai bune randamente din chirii: care sunt cele mai profitabile apartamente

Investitiile in garsonierele din Iasi, in scopul inchirierii ulterioare, asigura cele mai bune randamente din Romania, in timp ce in Bucuresti apartamentele cu trei camere din centru-nord sunt cele mai profitabile, potrivit unui studiu al imobiliare. ro.

Inedit! Selfeet, un nou fenomen cucereste mediul online! Fotografii de colectie cu cele mai COOL podele din lume!

Un fotograf talentat posteaza pe Instagram, sub protectia anonimatului, fotografii inedited cu cele mai spectaculoase podele din lume, pe care chiar el insusi sau alti oameni au avut sansa de pasi!.

Sigur nu ti-ai dori sa pui piciorul aici! Cele mai periculoase insule din lume!

Unii oameni sunt dornici de aventura si in locul vacantelor relaxante la resorturi de lux, prefera expeditiile pline de adrenalina in care descopera locuri noi si fascinante. Curajul trebuie sa aiba insa intotdeauna o limita, intrucat poate avea urmari dezastruoase. Iata care sunt, conform theactivetimes. com, cele mai periculoase 5 insule din lume!.

Medicii rezidenti isi aleg specialitatea. Cardiolgia si chirurgia plastica, printre cele mai disputate meserii

Tinerii absolventi de medicina, medicina dentara si farmacie, care au promovat concursul national de rezidentiat isi aleg marti specialitatea. Toate centrele universitare in care s-a sustinut examenul organizeaza repartitia candidatilor.

De la Friends la Gossip Girl! Iata cele mai chic apartamente ale personajelor din serialele tale preferate!

Serialele provoaca dependenta, iar in timp ce urmaresti cu nesat un astfel de show tv, te atasezi nu doar de personaje, ci si de casele lor, locurile care gazduiesc majoritatea momentelor importante. Iata in continuare cele mai cunoscute apartamente ale personajelor din seriale!.

Harta tarilor desfranate: cat de corupta este Romania

Romania ocupa locul 69 in topul celor mai corupte tari din lume, studiu realizat de organizatia nonguvernamentala ONG) Transparency International.

STUDIU: Extractia petrolului si gazelor, cea mai profitabila activitate din Romania. Imobiliarele si rafinarea, cele mai mari pierderi

Extractia petrolului si a gazelor si comertul sunt cele mai profitabile activitati din Romania, in vreme ce dezvoltarea si consultanta imobiliara, respectiv prelucrarea metalelor feroase si neferoase sunt principalele sectoare generatoare de pierderi, potrivit unui studiu al CIT Restructuring.

Cele mai profitabile investitii in imobiliare

Cumpararea de garsoniere in Iasi, pentru a le da apoi in chirie, asigura cele mai bune randamente din Romania, potrivit unui studiu al imobiliare. ro. in Bucuresti, cele mai profitabile sunt apartamentele cu trei camere din centru-nord.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2395 seconds )