Libnet.ro
UNICEF

01:05

Spectacolul Craciunului incepe la Antena 1. Cele mai frumoase amintiri din copilarie, povestite de vedete

Antena3 Antena3,
Spectacolul Craciunului incepe la Antena 1. Cele mai frumoase amintiri din copilarie, povestite de vedete

Decembrie este, pentru multi dintre noi, cea mai frumoasa luna a anului: sarbatori petrecute in familie, cadouri, zambet si colinde, in caldura primitoare de acasa, toate acestea bucurii ne insenineaza. continuă pe Antena3

Carmen Avram, despre una dintre cele mai frumoase dovezi de dragoste: O s-o tin minte pana la sfarsitul vietii mele

Intr-un interviu acordat publicatiei online larevista. ro, Carmen Avram, realizatoarea emisiunii in premiera, de la Antena 3, a povestit despre una dintre cele mai frumoase dovezi de dragoste pe care le-a.

FOTO Cele mai frumoase tinute la British Fashion Awards: Rihanna si Rita Ora, aparitii riscante

Pe 1 decembrie, in Londra, starurile au defilat la gala decernarii premiilor britanice in cinstea modei. Desi evenimentul celebreaza numele britanice, cum o spune si titlul, si celebritatile americane au sosit cu cele mai frumoase tinute, pentru a se face remarcate.

VIDEO Cele mai frumoase lovituri din 2014 - Federer, Nadal, Djokovic, Dimitrov si Monfils, printre remarcati (Partea I)

Anul 2014 a oferit multe dueluri interesante in circuitul masculin de tenis de camp ATP), schimburile de mingi si loviturile perfecte facand deliciul publicului. Roger Federer, Rafael Nadal, Novak Djokovic, Andy Murray, Grigor Dimitrov si Gael Monfils au facut, rand pe rand, spectacol. Intra in material pentru a vedea o selectie a celor mai frumoase lovituri din 2014.

FOTOGALERIE Arta sculptata de natura: cele mai spectaculoase peisaje inghetate

Inghetul poate provoca daune grave sau chiar mortale oamenilor si naturii. Totodata, insa, acesta poate fi responsabil de realizarea celor mai frumoase tablouri de iarna.

Antena 3, cea mai urmarita televiziune de stiri pentru a unsprezecea luna consecutiv

In luna cu cele mai importante evenimente politice ale anului, Antena 3 a fost cea mai urmarita televiziune de stiri din Romania. Conform cifrelor oferite de Kantar Media, pe targetul 18+ urban, peste 3 milioane de.

Raport UE: o cincime din sanatatea Romaniei este finantata prin plati direct din buzunar. Cele mai mari dezavantaje daca esti pacient in Romania

Autoritatile romane inregistreaza cea mai slaba performanta din Uniunea Europeana in monitorizarea starii de sanatate a populatiei in trei din cele mai importante patologii, constata un raport al Comisiei Europene. Romania ramane si tara europeana cu cele mai putine investigatii si proceduri medicale avansate oferite pacientilor, dar cu cea mai consistenta crestere a cheltuielilor pentru medicamente in ultimii 15 ani. In graficul de mai sus speranta de viata in UE, Romania fiind evidentiata cu portocaliu sursa: Health at a Glance 2014).

Cele mai bune randamente din chirii: care sunt cele mai profitabile apartamente

Investitiile in garsonierele din Iasi, in scopul inchirierii ulterioare, asigura cele mai bune randamente din Romania, in timp ce in Bucuresti apartamentele cu trei camere din centru-nord sunt cele mai profitabile, potrivit unui studiu al imobiliare. ro.

ANOFM: Aproape 12.500 de posturi vacante, cele mai multe fiind in Bucuresti

Aproape 12. 500 de locuri de munca sunt vacante, in prezent, la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Prahova, Cluj si Ilfov, iar cele mai putine in Bacau, Mehedinti, Caras-Severin si Suceava, informeaza Agentia Nationala.

HBO, televiziunea cu cele mai multe nominalizari la premiile Sindicatului scenaristilor americani

Televiziunea HBO a primit, joi, 16 nominalizari la premiile Writers Guild, serialele Urzeala Tronurilor, Silicon Valleysi Detectivii din Louisiananumarandu-se printre cele mai nominalizate productii la aceste trofee acordate de Sindicatul scenaristilor americani WGA), potrivit Reuters.

Cele mai populare zece discursuri de la TED [VIDEO]

TED este locul perfect pentru a te simti inspirata), a te afla in preajma unor personalitati proeminente si, nu in ultimul rand, a impartasi idei exceptionale cu oameni pe masura. Iata zece dintre cele mai percutante scurte speech-uri din cadrul TED,.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.216 seconds )