Libnet.ro
UNICEF

08:30

Grammy 2017: cine sunt artistii nominalizati la cele mai prestigioase premii din industria muzicii

Adevărul Adevărul,
Grammy 2017: cine sunt artistii nominalizati la cele mai prestigioase premii din industria muzicii

Cantareata Beyonce a devenit artista cu cele mai multe nominalizari din istoria premiilor Grammy, dupa ce organizatorii galei au anuntat ca va concura la noua categorii in editia de anul viitor. continuă pe Adevărul

Nominalizarile Grammy 2017! Cine va castiga anul viitor?

Au fost anuntate nominalizarila la Premiile Grammy 2017. Iata cel mai importante categorii ale celebrei gale muzicale ce va avea loc pe 12 februarie. Cine va castiga mult-ravnitele trofee? .

Cele mai frumoase fete din Brasov

Juriul a stabilit cine sunt cele mai frumoase fete ale Brasovului pentru acest an. Cea de-a doua editie a concursului Miss Brasov 2016 s-a incheiat, iar titlul de Miss Brasov 2016 l-a primit Raluca Rocas.

DEZVALUIRI. Documentele avansarii lui Gabriel Oprea au disparut, desi regimul actelor din Ministerul Apararii este foarte strict. Cine sunt oamenii care l-au ajutat pe fostul vicepremier sa devina general |Cel mai comentat articol

Romania libera prezinta azi, in exclusivitate, cum a reusit capitanul Gabriel Oprea sa urce treptele militare intre 1993 si 2000, cand se afla in rezerva, dar si cine sunt oamenii care au contribuit la promovarea lui la cel mai inalt nivel.

Ministerul Transporturilor: Cele mai periculoase drumuri din Romania sunt DN1, DN2 si DN7

Drumurile nationale din Romania pe care au loc cele mai multe accidente rutiere sunt DN1, DN2 si DN7, in contextul in care Romania este pe primul loc in Uniunea Europeana din punct de vedere al numarului de decese cauzate de accidentele rutiere,.

Harta infractiunilor din Bucuresti. in ce sector se sparg cele mai multe case, unde se fura cel mai des din buzunare. Paziti masina in Sectorul 2 si incuiati usa in Sectorul 3

Cele mai multe spargeri de locuinte, talharii, furturi din buzunare si din masini se petrec in sectoarele 2 si 3 ale Capitalei. De partea cealalta, cele mai sigure sectoare la acest capitol sunt si cele mai sarace, 4 si 5.

Harta infractiunilor din Bucuresti. in ce sector se sparg cele mai multe case, unde se fura cel mai des din buzunare

Cele mai multe spargeri de locuinte, talharii, furturi din buzunare si din masini se petrec in sectoarele 2 si 3 ale Capitalei. De partea cealalta, cele mai sigure sectoare la acest capitol sunt si cele mai sarace, 4 si 5.

Cum preparam cele mai delicioase sosuri pentru fripturi. Secretul care face sosul mai gustos

Fripturile sunt nelipsite de pe masa romanului, cu atat mai mult acum, cand se apropie perioada sarbatorilor de iarna. Cele mai mancate fripturi sunt cele de porc, vita si pui. Bucatarul aradean Adrian Pop ne spune secretele catorva sosuri care merg de minune cu fiecare dintre felurile de friptura amintite.

Cele mai periculoase drumuri din Romania: DN1, DN2 si DN7

Drumurile nationale din Romania pe care au loc cele mai multe accidente rutiere sunt DN1, DN2 si DN7, in contextul in care Romania este pe primul loc in Uniunea Europeana din punct de vedere al numarului de decese cauzate de accidentele rutiere, potrivit datelor transmise miercuri de catre reprezentanti ai Ministerului Transporturilor.

Care sunt cele mai bune statiuni de schi din Europa FOTO VIDEO

Site-ul European Best Destinations a intocmit un top zece cu cele mai bune statiuni de schi din Europa, pentru ca pasionatii sporturilor de iarna sa aleaga cea mai buna partie, iar amatorii sa isi testeze calitatile. Cele mai bune statiuni de schi din Europa se afla in tari precum Suedia, Spania, Elvetia, Austria sau Franta, iar clasamentul a intocmit in urma voturilor exprimate de turisti.

Din 2017, WhatsApp taie suportul pentru doua dintre cele mai cunoscute platforme

WhatsApp a ajuns in portofoliul Facebook in 2014, iar pentru anul viitor a anuntat o strategie previzibila: taie suportul pentru platforme invechite.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )