Libnet.ro
UNICEF

18:15

Ministerul Transporturilor: Cele mai periculoase drumuri din Romania sunt DN1, DN2 si DN7

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ministerul Transporturilor: Cele mai periculoase drumuri din Romania sunt DN1, DN2 si DN7

Drumurile nationale din Romania pe care au loc cele mai multe accidente rutiere sunt DN1, DN2 si DN7, in contextul in care Romania este pe primul loc in Uniunea Europeana din punct de vedere al numarului de decese cauzate de accidentele rutiere,. continuă pe Wall-Street Ro

Cele mai periculoase drumuri din Romania: DN1, DN2 si DN7

Drumurile nationale din Romania pe care au loc cele mai multe accidente rutiere sunt DN1, DN2 si DN7, in contextul in care Romania este pe primul loc in Uniunea Europeana din punct de vedere al numarului de decese cauzate de accidentele rutiere, potrivit datelor transmise miercuri de catre reprezentanti ai Ministerului Transporturilor.

HARTA prosperitatii fotbalului romanesc. Doua dintre cele mai SARACE judete din Romania au echipa in Liga 1 (FOTO)

Fotbalul este cel mai complex sport din Romania. Acesta are cei mai multi suporteri si beneficiaza de cele mai multe oportunitati financiare. Sau, cel putin, in teorie. Potrivit unui articol.

HARTA prosperitatii fotbalului romanesc. Doua dintre cele mai SARACE judete din Romania au echipa in Liga 1 (FOTO)

Fotbalul este cel mai complex sport din Romania. Acesta are cei mai multi suporteri si beneficiaza de cele mai multe oportunitati financiare. Sau, cel putin, in teorie. Potrivit unui articol.

Oferte eMAG: Top cele mai bune telefoane din 2016 (1)

Am aruncat un ochi peste lista de oferte eMAG si am cautat top smartphone-uri de anul acesta. Cele mai bune telefoane din 2016 au venit cu imbunatatiri importantein comparatie cu generatiile trecute. Anul 2016 este aproape de final, asa ca este momentul sa tragem linie si sa alcatuim un top al celor mai bune telefoane [].

Grammy 2017: cine sunt artistii nominalizati la cele mai prestigioase premii din industria muzicii

Cantareata Beyonce a devenit artista cu cele mai multe nominalizari din istoria premiilor Grammy, dupa ce organizatorii galei au anuntat ca va concura la noua categorii in editia de anul viitor.

Stephen Hawking avertizeaza: traim cele mai periculoase vremuri

Stephen Hawking continua sa elaboreze scenarii pesimiste cu privire la viitorul omenirii, chiar daca se considera o persoana optimista. in cadrul unui editorial publicat in The Guardian si citat si de cnet. com, Hawking discuta despre cat de izolat poate deveni traiul in ceea ce el numeste bula extrem de privilegiata data de statutul de cercetator [].

A fost deschis unul dintre cele mai frumoase parcuri de iarna din Romania. Magia din Cetatea Alba Iulia FOTO

Unul dintre cele mai frumoase si spectaculoase parcuri de iarna din Romania a fost deschis de Sfantul Nicolae la Alba Iulia.

Cele mai frumoase fete din Brasov

Juriul a stabilit cine sunt cele mai frumoase fete ale Brasovului pentru acest an. Cea de-a doua editie a concursului Miss Brasov 2016 s-a incheiat, iar titlul de Miss Brasov 2016 l-a primit Raluca Rocas.

YouTube Rewind 2016: cele mai populare videoclipuri in Romania

Google a prezentat de curand lista celor mai populare video-uri de pe YouTube in Romania in 2016. in cea de a patra editie YouTube Rewind Romania, topurile includ, cu putine exceptii, creatii romanesti. Listele YouTube Rewind cuprind video-uri incarcate in 2016 si sunt create pe baza vizualizarilor din Romania, luand in calcul si gradul de [].

Razboiul porcului, unul dintre cele mai neobisnuite conflicte din istorie

La data de 15 iunie 1859, intre americani si britanici a izbucnit Razboiul Porcului, pe Insula San Juan. Batalia a pornit de la moartea unui porc. Un fermier amercian a gasit in curtea sa un porc domestic care ii manca din cartofi, iar prorietarul animalului era un britanic. Americanul a impuscat porcul, iar de aici a pornit un conflict intre cele doua parti.

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )