Libnet.ro
UNICEF

11:45

Grammy Awards 2014. Vezi aici artistii nominalizati la cele mai importante categorii ale galei!

Devorator Monden Devorator Monden,
Grammy Awards 2014. Vezi aici artistii nominalizati la cele mai importante categorii ale galei!

Asa cum va informam intr-un articol recent, pe sase decembrie a avut loc un eveniment live in cadrul caruia s-a dezvaluit lista artistilor nominalizati la cea de-a 56-a editie a premiilor Grammy care vor avea loc pe 26 ianuarie in Staples Center din Los Angeles si vor fi difuzate live pe postul de televiziune CBS. continuă pe Devorator Monden

HOT! Elena Gheorghe lanseaza O simpla melodie! Vezi aici cum arata clipul piesei!

Magia sarbatorilor de iarna i-a cuprins pe artistii romani, iar dupa ce unii cantareti au lansat colinde, acum Elena Gheorghe prezinta videoclipul piesei O simpla melodie, care incepe cu un mesaj de incurajare. Nimeni nu e singur de Sarbatori. Sunt aici pentru tine si iti daruiesc O simpla melodie, este mesajul pe care Elena il .

Clipul piesei Do What U Want se anunta a fi hot! Vezi aici prima fotografie dezvaluita de Lady Gaga si R. Kelly!

Excentrica artista si celebrul cantaret american au tot amanat lansarea videoclipului pentru piesa lor in colaborare, intitulata Do What U Want, extrasa ca single oficial de pe noul album al lui Lady Gaga, intitulat ARTPOP. Dupa doua prestatii live mai mult decat sexy in cadrul Saturday Night Live si American Music Awards 2013, videoclipul piesei .

Chloe Howl, Ella Eyre, Sam Smith. Cine va castiga trofeul Critics Choice la Brit Awards 2014?

Critics Choice este una dintre cele mai importante categorii din cadrul prestigiosului eveniment Brit Awards. Din 2008, de la introducerea sa, aceasta categorie a prezis succesul lui Adele, Florence + The Machine, Ellie Goulding, Jessie J, Emeli Sande si Tom Odell, castigatori ai trofeului. In cele ce urmeaza va vom prezenta cei trei noi artisti .

HOT! Glorya lanseaza primul single in limba romana: Nu-mi pasa! Vezi aici clipul piesei!

Glorya, artista care a dat lovitura, acum o luna, cu unul dintre cele mai sexy videoclipuri din Romania, revine cu un nou hit Nu-mi pasa. Daca single-ul Casi Casi este unul in limba spaniola, cu influente de raggaeton, iata ca frumoasa constanteanca se intrece pe sine, prin lansarea unuia in limba romana, in stil rap.

HOT! Xonia se pregateste de lansarea clipului You I! Vezi AICI un scurt teaser!

18 ore fara oprire, frig si foc, dans contemporan, o balada de dragoste, SOLIDARITATE, lacrimi, Xonia, Anthony Icuagu, Doru si George de la Deepcentral, toate ingredientele noului clip Xonia. In cateva zile Xonia urmeaza sa lanseze videoclipul uneia dintre cele mai frumoase balade de dragoste ale anului YouI. Atmosfera de melancolie a piesei a .

Jesse McCartney a dezvaluit coperta EP-ului In Technicolor Part 1! Vezi aici cum arata!

Noul EP al artistului american reprezinta un preview al viitorul sau material de studio care este programat sa apara in primavara anului 2014, cel mai probabil in lunile aprilie sau mai. In Technicolor Part 1 va fi lansat pe 10 decembrie prin intermediul casei de discuri Eight0Eight Records. Pe trei decembrie Jesse McCartney a .

Kaiser Chiefs vor reveni cu un nou album Education, Education, Education War! Vezi aici tracklist + trailer!

Education, Education, Education War, cel de-al cincilea album din cariera formatiei Kaiser Chiefs, va fi lansat pe 31 martie 2014. Acesta va fi primul material discografic al baietilor fara tobosarul Nick Hodgsoncare a parasit grupul in 2012, fiind inlocuit intre timp cu Vijay Mistry. Pe trei decembrie membrii Kaiser Chiefs au dezvaluit atat tracklistul .

Miley Cyrus nu va mai lansa SMS (Bangerz) ca single oficial! Vezi aici ce piesa ii va lua locul!

In urma cu cateva saptamani eram informati ca cel de-al treilea single extras de pe albumul Bangerz al lui Miley Cyrus urma sa fie trackul SMS Bangerz), piesa reprezentand o colaborare cu diva Britney Spears. Insasi fosta Hannah Montana si-a exprimat dorinta de a lansa aceasta piesa ca single, labelul artistei respingand insa aceasta propunere.

Vevo si-a intocmit topul celor mai vizionate clipuri ale anului 2013! Vezi aici cine conduce!

2013 s-a dovedit a fi un an plin de muzica buna si videoclipuri inovatoare care ne-au tinut cu ochii atintiti spre ecranul calculatorului. Acum putin timp Vevo a dat publicitatii top 10 al celor mai vizionate clipuri ale acestui an, surpriza mare fiind faptul ca atat pe locul 1, cat si pe locul 2 se .

Fresh! G.NA lanseaza piesa Drama feat. DinDin pentru filmul Please Remember, Princess! Vezi aici clipul!

Cantareata sud-coreeana cu origini canadiene G. NA este cea de-a treia artista care inregistreaza o piesa special pentru coloana sonora a peliculei Please Remember, Princess. Trackul reprezinta o colaborare cu rapperul DinDin. Compusa de Choi Hyun Jun, piesa Drama este tema principala a personajului Yoon Mun Ah din filmul Please Remember, Princess interpretat de Jihyun, membra .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )