Libnet.ro
UNICEF

01:05

Grapini: Dupa trei luni, Orban a cazut mai de sus decat a picat Dancila dupa un an

Antena3 Antena3,
Grapini: Dupa trei luni, Orban a cazut mai de sus decat a picat Dancila dupa un an

Europarlamentarul Maria Grapini a reactionat, miercuri, dupa caderea guvernului si spune ca, dupa trei luni de mandat, Orban a picat mai de sus decat predecesoarea sa, Viorica Dancila, dupa un an la Palatul Victoria. continuă pe Antena3

Orban: implinim frumoasa varsta de trei luni si m-am uitat in programul de guvernare. Putem sa fim extrem de multumiti

Premierul Ludovic Orban a afirmat, marti, ca dupa trei luni de guvernare membrii Executivului pot fi extrem de multumiti de rapiditarea cu care au gasit solutii la multitudinea de probleme cu care am fost confruntati datorita administrarii catastrofale a treburilor publice in ultimii ani.

Firea: A cazut cel mai dusmanos guvern fata de romani! Trei luni de cosmar pentru Romania

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, afirma ca a cazut cel mai dusmanos guvern fata de romani, adaugand mai multe critici la adresa Cabinetului Orban. Trei luni de cosmar pentru Romania!, catalogheaza Firea perioada guvernarii PNL.

Ludovic Orban, premier demis: Guvernul cade in picioare. Suntem mandri de ce am facut in trei luni

Premierul demis Ludovic Orban a declarat, miercuri, dupa adoptarea motiunii de cenzura care a dus la caderea Guvernului PNL, ca este mandru de ceea ce a realizat in aceste trei luni de mandat.

Ludovic Orban: in nici trei luni de guvernare, s-a schimbat radical pozitia la nivel european fata de Romania si pozitia potentialilor investitori care vor sa vina in tara noastra (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat duminica, la Consiliul National al PNL, ca la nici trei luni de cand Guvernul liberal a ajuns la Palatul Victoria, s-a schimbat radical pozitia la nivel european fata de.

Alfred Simonis (PSD): E absurd sa vorbim despre suspendarea presedintelui la trei luni de cand acesta a fost ales cu 60% de catre electorat

Alfred Simonis, liderul deputatilor PSD, a respins ipoteza suspendarii presedintelui si a explicat ca este absurd sa se vorbeasca despre o astfel de optiune la doar trei luni distanta de momentul in.

Orban pregateste anticipatele si isi contabilizeaza realizarile din primele trei luni de mandat

Ordonanta care deschide calea anticipatelor a fost adoptata marti in sedinta de Guvern. Proiectul a fost initiat de Ministerul de Interne si prevede cresterea numarului de parlamentari pentru diaspora si mai multe zile de vot in strainatate.

Sedinta-maraton a Guvernului Orban s-a incheiat. Ce acte normative au fost adoptate: Multe OUG pentru ca, de trei luni de zile, incercam sa reparam ce a stricat PSD

Guvernul Orban a adoptat circa 25 de acte normative, in sedinta de marti seara, printre care se numara liberalizarea programelor nationale de sanatate, prevederile necesare pentru organizarea alegerilor.

Reactia lui Traian Basescu dupa demiterea Guvernului Orban prin motiune: Este o situatie de un ridicol absolut. Asta nu mai e tara

Traian Basescu a comentat situatia politica generata de demiterea Guvernului Orban prin motiune de cenzura, spunand ca este de un ridicol absolut. El a atras atentia ca in tara mai sunt si alte probleme, un exemplu fiind justitia, care nu functioneaza, e oprita, suparata pe viata. Asta nu mai e tara!, a afirmat fostul presedinte.

Klaus Iohannis, prima reactie dupa caderea Guvernului Orban: Solutia corecta, anticipatele!

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, la Palatul Cotroceni, ca motiunea de cenzura este rezultatul frustrarii PSD care a pierdut guvernarea si ca in acest moment cea mai buna solutie este declansarea alegerilor anticipate.

Stirile ProTV: Ce spune CTP, dupa caderea Guvernului Orban: O infrangere zdrobitoare. A fost wrestling

Caderea Guvernului Orban este o infrangere zdrobitoare, a declarat gazetarul Cristian Tudor Popescu. in opinia sa, liberalii au pierdut capital electoral dupa aceasta infrangere, iar totul ar urma sa se rasfranga asupra lui Ludovic Orban.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )