Libnet.ro
UNICEF

20:30

Ludovic Orban, premier demis: Guvernul cade in picioare. Suntem mandri de ce am facut in trei luni

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, premier demis: Guvernul cade in picioare. Suntem mandri de ce am facut in trei luni

Premierul demis Ludovic Orban a declarat, miercuri, dupa adoptarea motiunii de cenzura care a dus la caderea Guvernului PNL, ca este mandru de ceea ce a realizat in aceste trei luni de mandat. continuă pe Antena3

Prima reactie a lui Orban dupa votarea motiunii: Suntem mandri de ce am facut Guvernul cade in picioare

Premierul Ludovic Orban s-a declarat marti mandru de ce a reusit sa faca Guvernul, in doar trei luni, inainte de a fi demis de un parlament dominat de forte retrograde.

Ludovic Orban, inainte de motiunea de cenzura: Suntem pregatiti pentru orice varianta!

Ludovic Orban a sustinut o scurta declaratie de presa inaintea votului motiunii de cenzura. Premierul sustine ca Guvernul este pregatit pentru orice varianta.

Orban: Guvernul cade in picioare! Nu vom renunta la alegerea primarilor in doua tururi (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, dupa ce motiunea de cenzura a trecuta, ca Guvernul pica in picioare. Suntem mandri de ce am facut in trei luni, ca intr-o perioada extrem de scurta.

Prima reactie a lui Ludovic Orban, dupa ce a picat Guvernul. Ce se intampla acum

Guvernul Orban a picat! Motiunea de cenzura a trecut cu 261 de voturi pentru si 139 de voturi imppotriva. Ludovic Orban a facut primele declaratii in plenul Parlamentului. Iata ce a declarat. Prima reactie a lui Ludovic Orban, dupa ce a picat Guvernul Buna ziua! Un parlament dominat de forte retrograde, parlamentari nascuti din pixul .

Victor Ponta explica de ce Klaus Iohannis nu il poate nominaliza tot pe Orban premier: Cei care nu invata din istorie o repeta

Victor Ponta, liderul PRO Romania, l-a atentionat pe presedintele Klaus Iohannis sa nu faca aceeasi greseala caTraian Basescu in 2009 si sa-l numeasca tot pe Ludovic Orban premier, adaugand ca lucrul acesta ar putea conduce la o criza politica.

Ludovic Orban, dupa demiterea Guvernului: Suntem mandri de ce am facut. Am fost judecat de o alianta parlamentara toxica

Premierul demis Ludovic Orban a declarat, miercuri, dupa adoptarea motiunii de cenzura care a dus la caderea Guvernului PNL, ca este mandru de ceea ce a realizat in aceste trei luni de mandat si ca batalia pentru Romania nu a fost pierduta.

Ludovic Orban spune ca nu a fost surprins ca motiunea a trecut: De ce sa ma surprinda? Se coalizeaza fortele retrograde

Ludovic Orban a declarat ca nu a fost suprins ca motiunea a trecut, iar Guvernul a fost demis de Parlament. Nu! De ce sa ma surprinda? a precizat liderul PNL, adaugand ca se coalizeaza fortele retrograde.

Ludovic Orban a convocat reuniunea Biroului Executiv al PNL pentru joi

Presedintele liberalilor, Ludovic Orban, a anuntat ca Biroul Executiv al PNL se va reuni joi in sedinta pentru a stabili componenta si mandatul delegatiei partidului la negocierile politice ce vor fi declansate de presedintele Iohannis, dupa ce Guvernul a fost demis prin adoptarea de catre Parlament a motiunii de cenzura.

Cine ar putea sa il inlocuiasca pe Ludovic Orban in functia de Premier. Legaturile cu Ponta si Dragnea

Sedinta reunita a celor doua Camere, in Parlamentul Romaniei, se voteaza motiunea de cenzura initiata de PSD si UDMR impotriva actualului Guvern, condus de Ludovic Orban, este in plina desfasurare. Nici nu s-a ajuns la un vot final si dej se fac speculatii si pariuri pe cine ii va lua locul lui Ludovic Orban la .

Rares Bogdan: PNL il va propune premier tot pe Ludovic Orban

Prim-vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, la Antena 3, ca PNL il va propune ca premier tot pe Ludovic Orban.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2362 seconds )