Libnet.ro
UNICEF

06:00

Grav accident in Capitala! Printre victime se afla si copii. Autoritatile sunt in alerta

B1 B1,
Grav accident in Capitala! Printre victime se afla si copii. Autoritatile sunt in alerta

Un grav accident rutier s-a produs marti dupa-amiaza in Capitala. Pe Soseaua Antiaeriana, un microbuz a intrat intr-un stalp, iar nouaoameni au fost raniti. Sapte dintre victime, intre care si. continuă pe B1

FOTO VIDEO Grav accident in Capitala. Noua raniti, sapte dusi la spital, dupa ce un microbuz a intrat intr-un stalp

Un grav accident a avut loc pe Soseaua Antiaeriana din Capitala. in dreptul numarului 79, un microbuz cu calatori intrat intr-un stalp, 9 persoane fiind ranite. Sapte dintre victime 4 adulti si 3 copii) vor fi transportate la spital.

Grav accident in Hunedoara! Autoritatile sunt in alerta. Bilantul victimelor

Un grav accident rutier s-a produs in localitatea hunedoreana Pestis. Un barbat a decedat, iar alte cinci persoane au fost ranite, dupa ce doua masini s-au ciocnit violent. Politistii ajunsi la fata.

Al doilea mort in cel mai grav accident rutier de pe soseaua Hunedoara - Deva: o femeie a decedat la spital

Cel mai grav accident petrecut in acest an pe soseaua Hunedoara - Deva s-a soldat cu doi morti. Soferul care a provocat tragedia a murit la locul coliziunii, iar sotia sa a decedat la spital.

Bistrita-Nasaud: GRAV accident intre un microbuz si doua autoturisme. Bilantul VICTIMELOR

Un microbuz si doua autoturisme s-au ciocnit, luni, pe DN 17, in localitatea Bata din Bistrita-Nasaud, 16 persoane fiind implicate, iar 4 dintre victime urmand sa fie duse la spital. Mai multe autospeciale.

GRAV accident rutier in Dambovita. Politistii au ramas SOCATI de ce au gasit in portbagajul unei masini. Bilantul VICTIMELOR

Un barbat, in varsta de 30 de ani, s-a stins din viata in noaptea de duminica spre luni, dupa ce a fost implicat intr-un accident, pe DN 71 Bucuresti-Targoviste. Din cauza vitezei excesive, tanarul a.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )