Libnet.ro
UNICEF

20:15

Al doilea mort in cel mai grav accident rutier de pe soseaua Hunedoara - Deva: o femeie a decedat la spital

Adevărul Adevărul,
Al doilea mort in cel mai grav accident rutier de pe soseaua Hunedoara - Deva: o femeie a decedat la spital

Cel mai grav accident petrecut in acest an pe soseaua Hunedoara - Deva s-a soldat cu doi morti. Soferul care a provocat tragedia a murit la locul coliziunii, iar sotia sa a decedat la spital. continuă pe Adevărul

GRAV accident rutier in Dambovita. Politistii au ramas SOCATI de ce au gasit in portbagajul unei masini. Bilantul VICTIMELOR

Un barbat, in varsta de 30 de ani, s-a stins din viata in noaptea de duminica spre luni, dupa ce a fost implicat intr-un accident, pe DN 71 Bucuresti-Targoviste. Din cauza vitezei excesive, tanarul a.

Grav accident in Capitala! Printre victime se afla si copii. Autoritatile sunt in alerta

Un grav accident rutier s-a produs marti dupa-amiaza in Capitala. Pe Soseaua Antiaeriana, un microbuz a intrat intr-un stalp, iar nouaoameni au fost raniti. Sapte dintre victime, intre care si.

Grav accident in Hunedoara! Autoritatile sunt in alerta. Bilantul victimelor

Un grav accident rutier s-a produs in localitatea hunedoreana Pestis. Un barbat a decedat, iar alte cinci persoane au fost ranite, dupa ce doua masini s-au ciocnit violent. Politistii ajunsi la fata.

Un tanar motociclist a fost ranit grav intr-un accident rutier pe Transalpina

Un accident rutier s-a petrecut, sambata, pe soseaua Transalpina. Un motociclist a fost ranit grav dupa ce a cazut pe carosabil.

FOTO VIDEO Grav accident in Capitala. Noua raniti, sapte dusi la spital, dupa ce un microbuz a intrat intr-un stalp

Un grav accident a avut loc pe Soseaua Antiaeriana din Capitala. in dreptul numarului 79, un microbuz cu calatori intrat intr-un stalp, 9 persoane fiind ranite. Sapte dintre victime 4 adulti si 3 copii) vor fi transportate la spital.

Accident rutier in apropiere de statia de taxare Giurgeni-Vadu Oii. Un tanar de 16 ani a murit

Un accident rutier grav s-a produs luni, 16 iulie, in apropierea statiei de taxare de la Giurgeni-Vadu Oii. Un tanar, lovit de o masina, si-a pierdut viata.

Fata de 16 ani, moarta intr-un accident rutier. Soferul vinovat, un adolescent care conducea baut si fara permis

Minorul se afla in masina cu alti trei prieteni. Cel mai probabil se intorceau de la o petrecere. Pentru fata de 18 ani nu s-a mai putut face nimic.

UPDATE Tanara moarta intr-un accident rutier. Soferul este un adolescent fiu de judecatori, beat si fara permis

Minorul se afla in masina cu alti trei prieteni. Cel mai probabil se intorceau de la o petrecere. Pentru fata de 18 ani nu s-a mai putut face nimic.

O intreaga familie, implicata intr-un accident rutier la Letcani. Soferul a adormit si masina s-a izbit de un copac

Mai multe echipaje SMURD Iasi au intervenit pentru a salva victimele unui accident rutier care a avut loc in cursul noptii de vineri spre sambata la Letcani, dupa ce un sofer din Republica Moldova a adormit la.

FOTO Descoperire sinistra la Craiova. Unde a fost gasit, abia dupa doua zile, piciorul unei femei omorate intr-un accident rutier

O fetita de numai 12 ani a gasit din intamplare piciorul unei femei ucise intr-un accident rutier in seara zilei de duminica, 15 iulie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )