Libnet.ro
UNICEF

07:45

GRAV accident rutier in Bihor. Un microbuz de transport persoane si o masina s-au ciocnit. Bilantul VICTIMELOR (VIDEO)

B1 B1,
GRAV accident rutier in Bihor. Un microbuz de transport persoane si o masina s-au ciocnit. Bilantul VICTIMELOR (VIDEO)

Un accident rutier a avut loc pe DN 76, intre localitatile Tasad si Dragesti, judetul Bihor, dupa ce soferul unui autoturism a efectuat o depasire neregulamentara, a patruns pe contrasens, si s-a ciocnit. continuă pe B1

TRAGEDIE! O celebra actrita din Romania, la spital in urma unui GRAV accident rutier (FOTO)

Actrita de teatru si film, Olga Delia Mateescu, in varsta de 69 de ani, a ajuns la spital in urma unui accident rutier, masina acesteia a fost lovita de un sofer. Aceasta va fi nevoita sa stea departe de.

Comisarul Traian Berbeceanu, implicat intr-un GRAV ACCIDENT AUTO. A intrat FRONTAL intr-o DUBITA

Traian Berbeceanu, fost sef BCCO Alba Iulia, a fost implicat, marti, intr-un accident rutier. Berbeceanu a intrat cu masina intr-o duba, pe centura Devei. Cei doi soferi au fost dusi la Politie pentru.

GRAV accident rutier in Bucuresti! Bilantul VICTIMELOR

Un barbat, in varsta de 54 de ani, a pierdut controlul volanului, miercuri dimineata, in jurul orei 5:00, pe Soseaua Chitilei spre Bulevardul Ion Mihalache din Capitala, a lovit refugiul statiei STB Crinului s.

VIDEO Accident rutier mortal pe DN 7. Soferul unui autotren care transporta carne a pierdut controlul masinii

Un accident rutier mortal a avut loc, vineri dimineata, pe Drumul National 7. Soferul unui autotren a pierdut controlul directiei.

Un angajat al INP, implicat intr-un accident rutier in satul Peresecina

Un angajat al INP de 28 de ani a fost implicat intr-un accident rutier joi, 13 decembrie, in satul Peresecina. Fiind la volanul unei masini de model Toyota Corola, din cauza conditiilor meteo nefavorabile a derapat de pe carosabil si s-a ciocnit intr-un automobil demodel Renault Megane.

Accident rutier pe DN 66: trei oameni au fost raniti dupa ce soferul unei camionete a pierdut controlul volanului

Trei oameni au fost raniti in urma unui accident rutier produs, miercuri dimineata, in apropiere de municipiul Petrosani.

Traian Berbeceanu implicat intr-un accident rutier pe centura municipiului. A lovit cu autoturismul o camioneta

Traian Berbecenu, fostul sef al BCCO Alba, a fost implicat intr-un accident rutier la intrarea in municipiul Deva. Autoturismul pe care il conducea s-a ciocnit cu o autoutilitara.

Traian Berbeceanu, implicat intr-un accident rutier pe centura municipiului. A lovit cu autoturismul o camioneta

Traian Berbecenu, fostul sef al BCCO Alba, a fost implicat intr-un accident rutier la intrarea in municipiul Deva. Autoturismul pe care il conducea s-a ciocnit cu o autoutilitara.

Tanar in stare grava in urma unui accident rutier

Un tanar in varsta de 24 ani s-a accidentat grav pe o strada din municipiul Caracal, in noaptea de miercuri spre joi, 12/13 decembrie 2018.

HAOS pe DN 1, dupa un CUMPLIT ACCIDENT. Bilantul VICTIMELOR

Un grav accident rutier s-a produs vineri seara pe DN1, in comuna Maneciu, traficul in zona fiind blocat. in accident au fost implicate doua autovehicule in care se aflau opt pasageri, informeaza.

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )