Libnet.ro
UNICEF

09:01

Grecia: Coruptii care vor returna banii furati de la stat vor beneficia de pedepse reduse.

România Liberă România Liberă,
Grecia: Coruptii care vor returna banii furati de la stat vor beneficia de pedepse reduse.

Guvernul elen pregateste un proiect de lege pentru recuperarea banilor de care statul a fost privat prin coruptie sau alte activitati ilegale, astfel ca cei care vor returna fondurile vor putea scapa de inchisoare sau sa primeasca pedepse mai mici, relateaza Mediafax. Proiectul urmeaza sa fie depus in Parlamentul de la Atena saptamana viitoare. Autoritatile estimeaza ca masurile propuse de ministrul de Justitie, Haralambos Athanasiou, vor permite recuperarea a circa 2,5 miliarde de . continuă pe România Liberă

Grecia: coruptii ar putea scapa de inchisoare, daca returneaza banii furati de la stat

Guvernul elen pregateste un proiect de lege pentru recuperarea banilor de care statul a fost privat prin coruptie sau alte activitati ilegale, astfel ca cei care vor returna fondurile vor putea scapa de inchisoare sau sa primeasca pedepse mai mici,.

Pedepse reduse pentru acuzatii care returneaza banii furati de la stat

Guvernul grec va depune, saptamana viitoare, in parlament, un proiect de lege pentru recuperarea banilor de la stat furati prin coruptie sau alte activitati ilegale, ce prevede ca acuzatii care vor returna fondurile sa scape de inchisoare sau sa primeasca pedepse mai mici, potrivit agentiei de presa Greek Reporter.

JO Soci: Programul sportivilor romani care vor concura duminica

Sportivii romani Cornel Dumitru Puchianu, Florin Cezar Craciun si Nicolae Istrate vor concura in probele programate, duminica, la Jocurile Olimpice de iarna de la Soci.

JO Soci: Programul sportivilor romani care vor concura sambata

Sportivii romani Dorin Dumitru Velicu si Ania Monica Germaine Caill vor concura in probele programate, sambata, la Jocurile Olimpice de iarna de la Soci Rusia).

JO Soci Programul sportivilor romani care vor concura joi

Cinci sportivi romani, printre care si Eva Tofalvi in finala de 15 km individual la biatlon) vor concura, joi, la Jocurile Olimpice de iarna de la Soci, informeaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )