Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bursele din tarile emergente, la cel mai scazut nivel din ultimii sase ani

România Liberă România Liberă,
Bursele din tarile emergente, la cel mai scazut nivel din ultimii sase ani

Bursele de pe pietele emergente au ajuns, luni, la cel mai redus nivel din ultimii sase ani, iar monedele au inregistrat o noua depreciere, pentru a saptea zi consecutiv- . continuă pe România Liberă

Actiunile asiatice au scazut la cel mai redus nivel din ultimii patru ani

Actiunile marilor companii asiatice au scazut luni la cel mai redus nivel din peste patru ani, pe fondul temerilor legate de capacitatea administratiei de la Beijing de a administra economia chineza, a doua ca marime din lume, transmite Reuters,.

Somajul din zona euro, la cel mai redus nivel din ultimii patru ani

Rata somajului din zona euro a scazut usor in noiembrie 2015, la 10,5%, de la 10,6% in octombrie, conform datelor anuntate ieri de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Toyota isi mentine titlul de cel mai mare producator auto, depasind Volkswagen

Toyota estimeaza ca a vandut anul trecut 10,125 milioane de vehicule, compania nipona fiind in grafic pentru a-si pastra titlul de cel mai mare producator auto din lume in 2015, dupa ce grupul german Volkswagen a raportat vineri scaderea livrarilor la nivel global cu 2%, la 9,931 milioane de unitati, transmit AP si Reuters, citate de Agerpres.

Star Wars, cel mai popular film al anului 2015 in Romania

Dupa doar 20 de zile de la premiera din 18 decembrie 2015, STAR WARS: Trezirea Fortei a devenit filmul anului in Romania. Fara indoiala, cel mai nou episod din Star Wars, a fost cel mai de succes film al anului care a trecut. Toate recordurile inregistrate la nivel global nu aveau cum sa nu se [].

Luis Enrique, cel mai bun antrenor din 2015

Cel mai bun antrenor al anului 2015 a fost ales spaniolul Luis Enrique, cel care a obtinut nu mai putin de patru trofee cu FC Barcelona.

Neymar, fair-play la gala decernarii Balonului de Aur: Messi este cel mai bun din lume

Atacantul brazilian Neymar a declarat, luni, ca argentinianul Lionel Messi, coechipierul sau de la FC Barcelona, este cel mai bun jucator din lume si merita sa castige Balonul de Aur decernat la gala de la.

Cel mai prost violator vine de la Suceava: un tanar a incercat sa violeze de doua ori, fara succes, o batrana de 87 de ani

Dumitru Marian Mortun, de 22 de ani, din comuna suceveana Ulma poate fi considerat cel mai prost violator. Dupa ce a stat trei ani in inchisoare pentru ca a incercat sa violeze o batrana de 87 de ani, imediat dupa eliberare a tabarat din nou peste femeie, insa nu a reusit nici de aceasta data sa o violeze.

Cel mai mare aeroport din lume este in constructie la Marea Neagra. Va costa 7 MLD. dolari

Cel mai mare aeroport din lume este in constructie la 35 de km de Istanbul, pe coasta Marii Negre si va deservi 150 de milioane de pasageri care vor putea zbura catre 350 de destinatii internationale, potrivit igairport. com .

Cel mai important apeduct al Chisinaului s-a spart. Chirtoaca: Oamenii sa nu ramana fara apa in robinete

O avarie care a afectat cel mai important apeduct al municipiului Chisinau este calificata ca fiind o situatie exceptionala de catre directorul Apa-Canal. Autoritatile locale dau asigurari ca alimentarea cu apa a locuitorilor Capitalei nu va fi intrerupta.

Cel mai bun antiinflamator natural. Ce compozitie chimica miraculoasa are sucul de cartofi, care ia durerea cu mana

Cartoful, cel mai banal aliment, numit si mancarea saracului, a fost vedeta in toata lumea la inceputurile civilizatiei. in Moldova, in 1818, domnitorul Scarlat Callimachi a platit bani grei traducerea din limba greaca pentru popularizarea cartofului in randurile supusilor. Acesta este, se pare, primul tratat gastronomic in limba romana despre cartof.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2202 seconds )