Libnet.ro
UNICEF

22:45

Grecia - printre cele mai nefericite tari, din cauza inflatiei si a somajului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Grecia - printre cele mai nefericite tari, din cauza inflatiei si a somajului

Grecia se situeaza, anul acesta, in primele cinci cele mai nefericite tari, conform indicelui Bloomberg Misery, care ia in calcul perspectivele de inflatie si somaj pe anul curent. continuă pe Ziarul Bursa

Romania, in topul celor mai NEFERICITE TARI ALE LUMII, din cauza cresterii preturilor si a somajului

Romania urca 16 pozitii in topul celor mai nefericite tari ale lumii, din cauza perspectivei cresterii preturilor si a somajului, potrivit Bloomberg. Clasamentul este realizat pe baza prognozelor.

Bugetul uneia dintre cele mai bogate comune din tara, pentru statii de autobuz ca in Dubai

Statii de autobuz ca in Dubai vor fi amplasate in Brazi, judetul Prahova, una dintre cele mai bogate.

FIFA 2018 si Bitcoin se numara printre cele mai populare subiecte de spam si phishing - raport

Infractorii cibernetici au urmarit evenimentele globale si s-au folosit de subiecte populare precum FIFA 2018 si Bitcoin pentru a pacali utilizatorii si a le fura banii sau informatiile personale, in ultimele 12 luni, arata un raport al Kaspersky Lab. Cea mai populara sursa de spam a fost SUA, urmata de China si Vietnam. Tara cea mai vizata de mesaje spam a fost Germania.

Satul de topaielile fiscale si de razboiul cu statul paralel? Top 10 cele mai prospere tari in care sa emigrezi

Institutul Legatum din Londra a publicat cea de-a 10 editie a studiului numit Prosperity Index, care claseaza tarile din intreaga lume in functie de nivelul de prosperitate al acestora. In cazul in care luati in considerare sa va.

Motivele mai putin cunoscute din cauza carora oamenii se simt obositi dupa ce se trezesc

Se intampla de multe ori ca dupa ce te trezesti sa ai o senzatie de confuzie si lipsa de concentrare, ti-e somn, desi abia te-ai ridicat din pat? E bine, acest lucru este tratabil, daca dormi in jur de 7-9 ore pe.

GALERIE FOTO. Cele mai neobisnuite picturi din bisericile romanesti. Primarii, afaceristii si politicienii care zambesc dintre sfinti si draci

Picturile din biserici reprezinta sfinti, diferiti oameni si conducatori sau sunt reprezentari ale unor povestiri din Biblie. In ultimii 20 de ani, in Romania s-au construit foarte multe biserici. Acestea au fost ridi.

Garlita mica, una dintre cele mai rare pasari din lume, observata de biologi la Gura Ialomitei

O echipa SOR care monitoriza speciile din Aria de protectie Speciala Avifaunistica Bertestii de Sus - Gura Ialomitei a facut o observatie rara pe lacul din localitatea Gura Ialomitei. Emil Todorov a avut privilegiul de a gasi o garlita mica Anser erythropus), una dintre cele mai rare gaste salbatice - specie vulnerabila la nivel global.

Cele mai marei cresteri din ianuarie 2018 s-au inregistrat la legume si fructe

Fructele proaspete, legumele si conservele de legume, si citricele sunt marfurile alimentare care s-.

Un texan are una dintre cele mai PERICULOASE slujbe. De cum ma vede, Jenn isi deschide GURA (FOTO)

Texanul Eli Martinez lucreza de peste 10 ani in unul dintre cele mai periculoase domenii din lume. Acesta a ales sa ajute rechinii prin a deveni dentistul lor. Astfel, inoata alaturi de rechinii-tigru, lungi de .

Clasamentul celor mai spectaculoase peisaje din lume, in fotografii. Pe al doilea loc s-a clasat un artist cu o poza realizata in Romania

Au fost premiate cele mai spectaculoase peisaje din lume. Marele castigator este un fotograf din Olanda pe nume Max Rive, care a reusit sa surprinda natura in toata frumusetea ei. Pe al doilea loc s-a.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )