Libnet.ro
UNICEF

13:15

Grecii de la Marinopoulos, care controlau cafenelele Starbucks din Romania, si-au cerut insolventa

B1 B1,
Grecii de la Marinopoulos, care controlau cafenelele Starbucks din Romania, si-au cerut insolventa

Grecii de la Marinopoulos si-au cerut insolventa. Acestia controlau la un moment dat cafenelele Starbucks din Romania si magazinele de haine Gap. Grecii au datorii de 3 miliarde de euro catre 1000 de credit. continuă pe B1

BREXIT. O firma din Romania care exporta carne in Marea Britanie se simte amenintata de iesirea acesteia din UE

O firma din Romania care exporta carne in Marea Britanie se simte amenintata de Brexit dupa ce facuse investitii destinate special derularii exportului catre spatiul comercial al Regatului Unit.

Surpriza de la cea mai mare banca germana si cel mai mare cumparator de credite neperformante din Romania: Deutsche Bank a picat testele de stres din SUA

Surpriza de la Deutsche Bank, cea mai mare banca germana si cel mai mare cumparator de credite neperformante din Romania, care a picat testele de stres din Statele Unite, potrivit zf. ro. Motivul de la.

[P] Securitatea IT, privita cu atentie de companiile din Romania

In prezent, mai mult de jumatate dintre bresele de securitate in companii incep cu folosirea fara permisiune a datelor. Parolele formate din opt caractere ce trebuie schimbate la fiecare 90 de zile au mers foarte bine acum mai bine de 10 ani. In prezent, este nevoie de securitate crescuta, in conditiile in care atacurile au devenit din ce in ce mai complexe.

Reactia Ministerului Afacerilor Externe din Romania dupa atentatul din Istanbul

Ministerul Afacerilor Externe din Romania condamna ferm atacul care s-a soldat cu un numar foarte mare de victime si atrage atentia asupra importantei combaterii terorismului. Ministerul Afacerilor.

Presedintele Federatiei Asociatiilor de Parinti din Romania, despre eroarea de la evaluarea nationala: Sunt slabe sperante ca se va tine cont de parerea parintilor

Iulian Cristache, presedintele Federatiei Asociatiilor de Parinti din Romania, a intervenit telefonic pentru B1TV si a discutat despre situatia privind eroarea de la evaluarea nationala. Acesta a.

Top 5 cele mai circulate drumuri din Romania. Doar o portiune de autostrada se afla in top

In timp ce toata lumea, de la oficialii statului la simpli cetateni, se preocupa de constructia de autostrazi, cele mai utilizate sosele din Romania raman drumurile nationale.

PREVIZIUNE. Piata de software din Romania va depasi 3% din PIB

Presedintele Asociatiei Patronale a Industriei de Software si Servicii, Teodor Blidarus, a declarat, marti, ca piata de software din Romania va depasi 3% din PIB, iar IT-ul va reprezenta peste 10% din PIB, in urmatorii ani.

Companiile din Romania se asteapta la cresterea activitati, pana in august

Directorii firmelor din Romania se asteapta la o crestere a activitatii in toate sectoarele economice, in perioada iunie-august, si la un avans moderat al numarului de salariati in cele mai multe domenii, in timp ce preturile ar putea creste in.

EXCLUSIV. inregistrarea AUDIO a declaratiilor ministrului Comunicatiilor care i-au scandalizat pe profesorii din Romania

Romania libera prezinta, in exclusivitate, inregistrarea audio a declaratiilor ministrului Comunicatiilor, Marius Bostan privind gratuitatea in invatamant si salarizarea profesorilor, care au scandalizat marti opinia publica.

BMW recheama 1.780 masini X3 si X4 din Romania din cauza prinderilor ISOFIX

Un total de 1. 780 automobile BMW X3 si BMW X4 comercializate in Romania sunt rechemate in service din cauza prinderilor ISOFIX pentru scaunele dedicate copiilor, potrivit unui anunt al BMW Group Romania.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2299 seconds )