Libnet.ro
UNICEF

23:30

Presedintele Federatiei Asociatiilor de Parinti din Romania, despre eroarea de la evaluarea nationala: Sunt slabe sperante ca se va tine cont de parerea parintilor

B1 B1,
Presedintele Federatiei Asociatiilor de Parinti din Romania, despre eroarea de la evaluarea nationala: Sunt slabe sperante ca se va tine cont de parerea parintilor

Iulian Cristache, presedintele Federatiei Asociatiilor de Parinti din Romania, a intervenit telefonic pentru B1TV si a discutat despre situatia privind eroarea de la evaluarea nationala. Acesta a. continuă pe B1

Un roman din Islanda, despre performanta nationalei islandeze de fotbal:Au conditii peste Romania, in curand ne bat si la nivel de club

Islanda este in atentia tuturor cand vine vorba de fotbal, dupa ce a reusit surpriza de a ajunge pana in sferturile Campionatului European. Putini fani de fotbal din Romania stiu.

PREVIZIUNE. Piata de software din Romania va depasi 3% din PIB

Presedintele Asociatiei Patronale a Industriei de Software si Servicii, Teodor Blidarus, a declarat, marti, ca piata de software din Romania va depasi 3% din PIB, iar IT-ul va reprezenta peste 10% din PIB, in urmatorii ani.

Surpriza de la cea mai mare banca germana si cel mai mare cumparator de credite neperformante din Romania: Deutsche Bank a picat testele de stres din SUA

Surpriza de la Deutsche Bank, cea mai mare banca germana si cel mai mare cumparator de credite neperformante din Romania, care a picat testele de stres din Statele Unite, potrivit zf. ro. Motivul de la.

Grecii de la Marinopoulos, care controlau cafenelele Starbucks din Romania, si-au cerut insolventa

Grecii de la Marinopoulos si-au cerut insolventa. Acestia controlau la un moment dat cafenelele Starbucks din Romania si magazinele de haine Gap. Grecii au datorii de 3 miliarde de euro catre 1000 de credit.

BREXIT. O firma din Romania care exporta carne in Marea Britanie se simte amenintata de iesirea acesteia din UE

O firma din Romania care exporta carne in Marea Britanie se simte amenintata de Brexit dupa ce facuse investitii destinate special derularii exportului catre spatiul comercial al Regatului Unit.

Reactia Ministerului Afacerilor Externe din Romania dupa atentatul din Istanbul

Ministerul Afacerilor Externe din Romania condamna ferm atacul care s-a soldat cu un numar foarte mare de victime si atrage atentia asupra importantei combaterii terorismului. Ministerul Afacerilor.

Top 5 cele mai circulate drumuri din Romania. Doar o portiune de autostrada se afla in top

In timp ce toata lumea, de la oficialii statului la simpli cetateni, se preocupa de constructia de autostrazi, cele mai utilizate sosele din Romania raman drumurile nationale.

Companiile din Romania se asteapta la cresterea activitati, pana in august

Directorii firmelor din Romania se asteapta la o crestere a activitatii in toate sectoarele economice, in perioada iunie-august, si la un avans moderat al numarului de salariati in cele mai multe domenii, in timp ce preturile ar putea creste in.

BMW recheama 1.780 masini X3 si X4 din Romania din cauza prinderilor ISOFIX

Un total de 1. 780 automobile BMW X3 si BMW X4 comercializate in Romania sunt rechemate in service din cauza prinderilor ISOFIX pentru scaunele dedicate copiilor, potrivit unui anunt al BMW Group Romania.

Primele audieriin procesul de la CEDO privind inchisorile CIA din Romania. Reprezentantul Guvernului: Nu intentionam sa punem la indoiala existenta programului special de detentie derulat de CIA

Primele audieri publice in cazul in care Romania a fost reclamata la CEDO pentru acuzatii legate de existenta unor inchisori secrete ale CIA au avut loc miercuri la Strasburg, informeaza Digi .

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2887 seconds )