Libnet.ro
UNICEF

06:30

Grecii vor taxe nesimtite de intrare la cele mai importante obiective turistice: cat ne va costa sa vizitam Acropola

Adevărul Adevărul,
Grecii vor taxe nesimtite de intrare la cele mai importante obiective turistice: cat ne va costa sa vizitam Acropola

Pretul biletelor de intrare ar putea sa fie din 2016 si de patru ori mai mari decat sunt in prezent. continuă pe Adevărul

Cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le faca o femeie la prima intalnire, in opinia barbatilor

Prima intalnire dintre un barbat si o femeie poate fi punctul de pornire al unei relatii fericite, daca lucrurile merg bine, iar cei doi se plac. Care sunt insa lucrurile pe care barbatii le apreciaza la o femeie la primul rendez-vous?.

Adevarul Live, ora 15.00:Noutati in tratamentele stomatologice pentru cele mai frecvente probleme dentare ale romanilor

Care sunt cele mai noi solutii pentru tratarea cariilor dentare, dar si pentru umplerea eventualelor goluri dupa pierderea dintilor? Care sunt cele mai importante lucruri de stiut atunci cand avem nevoie de o interventie chirurgicala stomatologica? Ce tip de anestezie este cea mai buna? La toate aceste intrebari raspundem la Adevarul Live cu ajutorul medicului stomatolog Cosmin Ulman.

Armata siriana, sprijinita de avioanele rusesti, avanseaza impotriva rebelilor in cele mai violente lupte de la implicarea Moscovei / Ministrii de externe din UE vor condamna bombardamentele rusesti

Cele mai violente lupte de la inceputul interventiei rusesti in Siria, in urma cu 13 zile, au loc luni intre fortele regimului sirian si rebeli, in centrul Siriei, potrivit Observatorului Sirian pentru Drepturile Omului, un ONG care monitorizeaza evolutiile din aceasta tara, transmite AFP. ------------18:25 SUA parasuteaza munitii pentru rebelii sirieni anti-SI AFP)17:30 NATO va ajuta Turcia daca va avea nevoie, a declarat luni secretarul general al Aliantei, Jens Stoltenberg17. 15 Rachetele lansate de Rusia in Siria, un pericol pentru zborurile comerciale15. 50 Arabia Saudita a avertizat Rusia ca actiunile sale in Siria vor avea consecinte periculoase surse)15. 14 Ministrul de externe rus Serghei Lavrov a declarat luni ca Moscova, Washingtonul si Riadul nu au cazut total de acord pana acum asupra solutiei finale pentru criza din Siria dar si ca exista progrese clare in discutiile dintre tari asupra conflictului.

Cele mai luxoase hoteluri din Europa: apartamentele care-l fac pe turist sa se simta ca un rege

Expertii de la Oyster. com au vizitat mai multe hoteluri de lux din Europa si au ales cateva care intrec toate asteptarile: pot satisface chiar si cele mai pretentioase gusturi. Mai ales cateva apartamente din aceste hoteluri i-au impresionat pe specialisti prin luxul si confortul pe care il ofera.

Cele mai iubite vedete din Republica Moldova

Cele mai iubite vedete din Republica Moldova. Ion Paladi, Dan Balan, Zinaida Julea, Mihai Ciobanu, Pavel Stratan, Natalia Barbu, Valentin Boghean, Nicolae Botgros sunt doar cateva dintre cele mai iubite vedete din Republica Moldova.

Topul oficial al vitezelor de internet fix si mobil a ramas neschimbat in primele 9 luni: Orange, lider pe internet mobil, RCSRDS are cele mai mari viteze de internet fix

Orange a furnizat, in primele noua luni din acest an, cele mai mari viteze medii reale de download la internet mobil, respectiv 27,83 Mbps indoor si 39,21 Mbps outdoor, fiind urmata de Vodafone 15,78 Mbps indoor si 26,77 Mbps outdoor) si de Telekom Romania Mobil 10,25 Mbps indoor si 13,45 Mbps outdoor) si de RCS RDS 2,62 Mbps indoor si 2,85 Mbps outdoor), potrivit statisticilor oficiale prezentate joi de Autoritatea de Reglementare in Comunicatii ANCOM). Pe internet fix, cele mai mari viteze au fost furnizate de RCSRDS 98,95 Mbps prin fir si 43,48 Mbps wireless), urmata de Nextgen Communications 63,57 Mbps prin fir si 35,53 Mbps wireless) si UPC Romania 57,19 Mbps pe fir si 31,27 Mbps wireless).

FOTO. Opt cele mai controversate coperti Playboy, de-a lungul a 60 de ani

Istoria controversatelor coperti ale revistei Playboy incepe odata cu publicarea ei, in decembrie 1953, cand Hugh Hefner a ales imaginea sex-simbolului Marylin Monroe, care intra in top 10 cele mai bogate staruri.

Cele mai cunoscute voci ale muzicii populare s-au auzit in Baragan. Povestea ansamblului in care au cantat marii artisti ai folclorului romanesc

Doina Baraganului este numele unuia dintre cele mai apreciate ansambluri folclorice din Romania. El exista la Slobozia si este cartea de vizita a Ialomitei atat in tara, cat si peste hotare. Aproape 100 de oameni aduc publicului iubitor de traditii frumusetea muzicii populare.

Profesorii de la Oxford dezvaluie cum se raspunde corect la cele mai ciudate intrbari de la interviul de admitere

Universitatea Oxford a decis sa publice o parte dintre cele mai ciudate intrebari pregatite pentru interviul de admitere la celebra universitate. Sustine arheologia teoria creationista sau o desfiinteaza? sau Ar trebui limitate bonusurile bancherilor?, sunt doua exemple de care depinde implinirea visului multor adolescenti.

Tarile cu cele mai multe insule din lume. Pe primul loc este o tara la care putini s-ar astepta

Tarile cu cele mai multe insule. Expertilor le este foarte greu sa decida care este tara care are cele mai multe insule din lume, competitia fiind foarte stransa. Multe din aceste insule sunt foarte mici si nu apar mentionate in toate numaratorile, de aceea este greu de stabilit un top exact.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )