Libnet.ro
UNICEF

05:15

Cele mai iubite vedete din Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
Cele mai iubite vedete din Republica Moldova

Cele mai iubite vedete din Republica Moldova. Ion Paladi, Dan Balan, Zinaida Julea, Mihai Ciobanu, Pavel Stratan, Natalia Barbu, Valentin Boghean, Nicolae Botgros sunt doar cateva dintre cele mai iubite vedete din Republica Moldova. continuă pe Adevărul

Cele mai frumoase paduri din Republica Moldova: unde sunt situate si ce privelisti ofera

Republica Moldova se afla printre tarile cu cele mai pitoresti locuri. Padurile, care reprezinta plamanii verzi ai planetei ocupa 12% din teritoriul tarii, suprafata foarte mica in comparatie cu tarile europene.

De ce nu se mai canta muzica bizantina in bisericile din Republica Moldova

Biserica Ortodoxa din Republica Moldova a renuntat definitiv la muzica bizantina in anul 1945. Din anul 2009, muzica autentica bisericeasca se canta integral doar la Manastirea Zabriceni din raionul Edinet.

Tarile cu cele mai multe insule din lume. Pe primul loc este o tara la care putini s-ar astepta

Tarile cu cele mai multe insule. Expertilor le este foarte greu sa decida care este tara care are cele mai multe insule din lume, competitia fiind foarte stransa. Multe din aceste insule sunt foarte mici si nu apar mentionate in toate numaratorile, de aceea este greu de stabilit un top exact.

Cele mai luxoase hoteluri din Europa: apartamentele care-l fac pe turist sa se simta ca un rege

Expertii de la Oyster. com au vizitat mai multe hoteluri de lux din Europa si au ales cateva care intrec toate asteptarile: pot satisface chiar si cele mai pretentioase gusturi. Mai ales cateva apartamente din aceste hoteluri i-au impresionat pe specialisti prin luxul si confortul pe care il ofera.

Armata siriana, sprijinita de avioanele rusesti, avanseaza impotriva rebelilor in cele mai violente lupte de la implicarea Moscovei / Ministrii de externe din UE vor condamna bombardamentele rusesti

Cele mai violente lupte de la inceputul interventiei rusesti in Siria, in urma cu 13 zile, au loc luni intre fortele regimului sirian si rebeli, in centrul Siriei, potrivit Observatorului Sirian pentru Drepturile Omului, un ONG care monitorizeaza evolutiile din aceasta tara, transmite AFP. ------------18:25 SUA parasuteaza munitii pentru rebelii sirieni anti-SI AFP)17:30 NATO va ajuta Turcia daca va avea nevoie, a declarat luni secretarul general al Aliantei, Jens Stoltenberg17. 15 Rachetele lansate de Rusia in Siria, un pericol pentru zborurile comerciale15. 50 Arabia Saudita a avertizat Rusia ca actiunile sale in Siria vor avea consecinte periculoase surse)15. 14 Ministrul de externe rus Serghei Lavrov a declarat luni ca Moscova, Washingtonul si Riadul nu au cazut total de acord pana acum asupra solutiei finale pentru criza din Siria dar si ca exista progrese clare in discutiile dintre tari asupra conflictului.

Unde sunt cele mai scumpe apartamente din tara

Clujul depaseste Bucurestiul, pentru a doua luna consecutiv, la preturile medii de vanzare a apartamentelor. Potrivit unei statistici intocmite de o firma de imobiliare din Cluj, preturile apartamentelor de vanzare au crescut in septembrie fata de august cu circa 3%.

Documentare istorice la TV. Cele mai interesante productii din seara aceasta

Cei care vor sa vada documentare istorice in seara aceasta au la dispozitie cateva productii interesante. Iata cateva recomandari din programul TV de azi:.

Rablele straine polueaza Republica Moldova

Bugetul de stat este lipsit de sute de milioane de lei, iar populatia locuieste intr-un mediu tot mai poluant din cauza ca reglementarile in domeniul auto permit autoturisimelor cu numere straine sa circule nestingherit in Republica Moldova, considera expertul Serghei Solomonov.

Ce minoritati traiesc in Republica Moldova

Ce minoritati traiesc in Republica Moldova. Rusi, ucraineni, bulgari, tigani, armeni, polonezi, si evrei traiesc pe teritoriul Republicii Moldova, conform datelor neoficiale ale recensamantului populatiei din anul 2014 si a celui din 2004.

Cursele avia dintre Republica Moldova si Rusia nu vor fi intrerupte

Zborurile dintre Republica Moldova si Rusia nu vor fi afectate de interdictiile reciproce dintre Ucraina si Rusia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )