Libnet.ro
UNICEF

01:05

Greco-catolicii din Romania organizeaza donatii pentru Ucraina

România Liberă România Liberă,
Greco-catolicii din Romania organizeaza donatii pentru Ucraina

Cardinalul Lucian Muresan, Arhiepiscop Major al Bisericii Romane Unita cu Roma, a dispus organizarea in toate lacasurile de cult greco-catolice din Romania a unei colecte nationale in favoarea Ucrainei. continuă pe România Liberă

Jean-Marie Le Pen, amendat pentru afirmatii discriminatorii la adresa romilor din Romania, Bulgaria si Ungaria (VIDEO)

Jean-Marie Le Pen este obligat de Tribunalul din Nisa sa plateasca mii de euro amenda pentru afirmatii discriminatorii la adresa romilor din Romania, Bulgaria si Ungaria, anunta presa internationala,.

Aproape 1.000 de Porsche Cayenne din Romania sunt rechemate in service din cauza pedalelor

Rechemarea in service anuntata recent de Porsche, care vizeaza pedalele a 409. 477 unitati Porsche Cayenne, genereaza in Romania un recall pentru 951 de masini. Problema este relativ simpla: exista riscul ca o siguranta tip saiba elastica de la pedale sa fi fost montata incorect.

Cea mai mare banca din Romania nu mai acorda credite prin programul Prima Casa

BCR, cea mai mare banca din Romania, a scos din oferta sa de creditare imprumuturile Prima Casa, pentru ca a epuizat plafonul de garantii. BCR acorda acum doar credite ipotecare.

Primul sens giratoriu suspendat din Romania va fi inaugurat sambata

Primul sens giratoriu suspendat din Romania va fi inaugurat sambata la ora 14:00 in judetul Prahova, pe DN 1B in zona de nord a orasului Ploiesti la intersectia spre Paulesti.

Retea de proxenetism cu tinere din Romania, destructurata in Kuwait

O retea de proxenetism care exploata prostituate din Romania a fost destructurata in Kuwait, anunta autoritatile locale, citate de ziarul Kuwait Times, transmite Mediafax.

Radu Tudor, despre o banca importanta din Romania: Problemele sunt foarte grave in interiorul ei

Radu Tudor a afirmat, in editia de joi seara a emisiunii La ordinea zilei, ca una dintre cele mai importante banci din Romania trece printr-o criza grava. Sistemul bancar are de unde sa piarda.

Prima expozitie 3D din Romania: te poti plimba prin Roma antica si Sarmizegetusa

Daca esti pasionat de istorie, probabil ca ti-ar placea sa vezi in 3D locuri precum Roma antica si Sarmizegetusa, capitala Daciei. Muzeul National de Istorie a Transilvaniei Cluj-Napoca a inaugurat, joi, prima expozitie internationala din Romania, in cadrul careia vizitatorii pot efectua o plimbare virtuala si prin Roma antica, si prin Sarmizegetusa. Directorul Muzeul National [].

Tinerii fermieri din Romania - apreciati la Bruxelles

Romania a fost reprezentata, anul acesta, la Congresul Tinerilor Fermieri, aflat la a treia editie. Evenimentul, la care au fost invitate sa participe toata tarile membre ale UE, a avut loc la Parlamentul European de la Bruxelles si presupune un schimb de experiente, benefic pentru toti agricultorii.

Aspire, singurul program de leadership si antreprenoriat din Romania cu profesori de la Harvard, Stanford, Wharton si Berkeley

Aplicatiile pentru programele sale de vara Aspire din 2016 continua: Aspire High School pentru liceeni, Aspire Academy pentru studenti si Aspire Professional pentru tineri profesionisti. Elevii de liceu,.

Veste soc de la un cunoscut artist din Romania. Sufera de cancer

Pictorul dorohoian Daniel Relenschi a dat o veste cumplita. El a postat pe Facebook un mesaj impresionant. Scriu astazi, pentru ca daca scriam ieri ar fi putut parea pacaleala, din pacate am o veste trista si tin.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,237 seconds )