Libnet.ro
UNICEF

19:15

Primul sens giratoriu suspendat din Romania va fi inaugurat sambata

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Primul sens giratoriu suspendat din Romania va fi inaugurat sambata

Primul sens giratoriu suspendat din Romania va fi inaugurat sambata la ora 14:00 in judetul Prahova, pe DN 1B in zona de nord a orasului Ploiesti la intersectia spre Paulesti. continuă pe Wall-Street Ro

Sensul giratoriu suspendat din Ploiesti, inaugurat cu fast, in prezenta a 450 de primari din Republica Moldova (FOTO, VIDEO)

Primul giratoriu suspendat din Romania construit la iesirea din orasul Ploiesti a fost inaugurat sambata cu mare fast, in prezenta a 450 de primari din Republica Moldova, care au jucat Hora.

FOTO VIDEO Cum arata primul giratoriu suspendat din Romania, inaugurat la Ploiesti

Primul giratoriu suspendat din Romania, o lucrare de infrastructura care a demarat in 2013 si a avut o intarziere de aproape un an in realizare, a fost inaugurat sambata dupa-amiaza, la iesirea din Ploiesti. 450 de primari din Republica Moldova au dansat Hora Unirii pe noul pod.

FOTO VIDEO Primul giratoriu suspendat din Romania a fost inaugurat la Ploiesti. 450 de primari din Republica Moldova au venit la eveniment

Primul giratoriu suspendat din Romania, o lucrare de infrastructura care a demarat in 2013 si a avut o intarziere de aproape un an in realizare, a fost inaugurat sambata dupa-amiaza, la iesirea din Ploiesti. 450 de primari din Republica Moldova au dansat Hora Unirii pe noul pod.

VIDEO 400 de primari din R. Moldova au fost chemati in Romania ca sa vada o super-constructie de 20 mil. EURO. Ce reactie au avut

In secolul autostrazilor construite pe mare, Romania se lauda ca va avea primul sens giratoriu suspendat. Mai exact, in judetul Prahova.

Sute de primari din Republica Moldova au fost chemati sa vada cum arata o constructie de 20 de milioane de euro. Vezi ce reactie au avut

Romania va avea primul sens giratoriu suspendat. Constructia nu a fost inca finalizata, dar autoritatile locale din judetul Prahova au tinut sa se laude in fata a peste 400 de primari veniti.

Prima expozitie 3D din Romania: te poti plimba prin Roma antica si Sarmizegetusa

Daca esti pasionat de istorie, probabil ca ti-ar placea sa vezi in 3D locuri precum Roma antica si Sarmizegetusa, capitala Daciei. Muzeul National de Istorie a Transilvaniei Cluj-Napoca a inaugurat, joi, prima expozitie internationala din Romania, in cadrul careia vizitatorii pot efectua o plimbare virtuala si prin Roma antica, si prin Sarmizegetusa. Directorul Muzeul National [].

Greco-catolicii din Romania organizeaza donatii pentru Ucraina

Cardinalul Lucian Muresan, Arhiepiscop Major al Bisericii Romane Unita cu Roma, a dispus organizarea in toate lacasurile de cult greco-catolice din Romania a unei colecte nationale in favoarea Ucrainei.

Retea de proxenetism cu tinere din Romania, destructurata in Kuwait

O retea de proxenetism care exploata prostituate din Romania a fost destructurata in Kuwait, anunta autoritatile locale, citate de ziarul Kuwait Times, transmite Mediafax.

Radu Tudor, despre o banca importanta din Romania: Problemele sunt foarte grave in interiorul ei

Radu Tudor a afirmat, in editia de joi seara a emisiunii La ordinea zilei, ca una dintre cele mai importante banci din Romania trece printr-o criza grava. Sistemul bancar are de unde sa piarda.

Jean-Marie Le Pen, amendat pentru afirmatii discriminatorii la adresa romilor din Romania, Bulgaria si Ungaria (VIDEO)

Jean-Marie Le Pen este obligat de Tribunalul din Nisa sa plateasca mii de euro amenda pentru afirmatii discriminatorii la adresa romilor din Romania, Bulgaria si Ungaria, anunta presa internationala,.

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )