Libnet.ro
UNICEF

12:15

Greenpeace Romania a lansat o aplicatie pentru mobil prin care cetatenii pot monitoriza padurile si pot semnala taierile ilegale

Adevărul Adevărul,
Greenpeace Romania a lansat o aplicatie pentru mobil prin care cetatenii pot monitoriza padurile si pot semnala taierile ilegale

Greenpeace Romania a lansat luni o aplicatie pentru mobil prin care utilizatorii pot monitoriza padurile cu ajutorul imaginilor din satelit si pot raporta cazurile suspecte de taieri. continuă pe Adevărul

Greenpeace Romania lanseaza Forest Guardians, aplicatia prin care pot fi raportate taierile ilegale de paduri

Greenpeace Romania, organizatia care actioneaza pentru protejarea si conservarea mediului inconjurator, lanseaza Forest Guardians, aplicatia pentru mobil care permite utilizatorilor sa identifice taierile ilegale de padure si sa le raporteze catre.

Schimbare MAJORA pentru toti cei care stau la BLOC. Legea intra in vigoare de azi! Risti SA-TI PIERZI casa daca...

Noua lege a Asociatiilor de Proprietari, intrata in vigoare de vineri, aduce schimbari pentru toti cei care locuiesc la bloc. Astfel, una dintre prevederi se refera la obligativitatea platii fondului de rulment!.

Autoritatatea Rutiera Romana a lansat o aplicatie pentru mersul autobuzelor

Ministerul Transporturilor, prin Autoritatatea Rutiera Romana ARR), testeaza, timp de o luna, aplicatia Mersul interjudetean al autobuzelor, prin care calatorii pot afla informatii despre trasee, in functie de zile, ore, distante si durata.

Caz incredibil in Romania! Familie amendata pentru ca plangea copilul

Caz incredibil in Romania! O femeie a fost amendata pentru ca ii plangea copilul. Incidentul s-a petrecut in noaptea de vineri spre sambata, in localitatea Popesti Leordeni. Politia a amendat-o pe mama.

PROFETIE catastrofala pentru PSD! Vestea care il ingroapa pe LIVIU DRAGNEA! Cine castiga alegerile prezidentiale

Presedintele Klaus Iohannis este marele favorit sa castige un nou mandat la Cotroceni in 2019, potrivit sociologului Marius Pieleani, care anticipeaza o infrangere catastrofala pentru PSD. Daca maine ar.

Trump, un model pentru Viktor Orban, care saluta discursul anti-globalist al presedintelui american

Premierul national-conservator al Ungariei, Viktor Orban, a laudat vineri discursul anti-globalist al presedintelui american Donald Trump de la Adunarea Generala a ONU de marti, relateaza AFP. Potrivit lui Orban, Trump este un model pentru miscarea suveranista.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )