Libnet.ro
UNICEF

08:30

Grindeanu: Oricine incalca legea, ca il cheama Ciolacu sau Grindeanu, trebuie sa plateasca

Hotnews Hotnews,
 Grindeanu: Oricine incalca legea, ca il cheama Ciolacu sau Grindeanu, trebuie sa plateasca

Prim-vicepresedintele PSD Sorin Grindeanu a spus ca oricine incalca legea trebuie sa plateasca. Mai mult, daca este persoana publica trebuie sa vina si cu scuze, a spus Grindeanu, intrebat despre cazul liderilor PSD fotografiati intr-un restaurant din Buzau, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

GRINDEANU: Oricine incalca legea plateste

Prim-vicepresedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat ca oricine incalca legea trebuie sa plateasca, iar daca este persoana publica trebuie sa isi ceara si scuze in fata romanilor, conform Agerpres.

Sorin Grindeanu: Oricine incalca legea, plateste. Indiferent ca il cheama Ciolacu sau Grindeanu

Prim-vicepresedintele PSD Sorin Grindeanu a spus ca oricine incalca legea trebuie sa plateasca. Mai mult, daca este persoana publica trebuie sa vina si cu scuze, a spus Grindeanu, intrebat despre cazul liderilor PSD fotografiati intr-un restaurant din Buzau.

Sorin Grindeanu, despre amenda primita de Marcel Ciolacu: Oricine incalca legea plateste, indiferent cum il cheama (VIDEO)

Prim-vicepresedintele PSD, Sorin Grindeanu a tinut in cursul zilei de duminica o conferinta de presa la sediul partidului, in care a prezentat Programul de Guvernare al social democratilor. intrebat de.

Ciolacu: Iohannis trebuie sa renunte la aura de Otto cel Mare si sa cheme urgent toate partidele la consultari, alaturi specialisti

Marcel Ciolacu a declarat ca suntem la limita dezastrului sanitar si a precizat ca Iohannis trebuie sa renunte la aura de Otto cel Mare si sa cheme urgent toate partidele la consultari, alaturi de cei mai buni specialisti pe sanatate pe care ii are Romania. Liderul PSD mai spune ca este rapid nevoie de un pact pentru sanatate, pe care toate partidele sa si-l asume ferm.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )