Libnet.ro
UNICEF

01:05

GRINDEANU: Oricine incalca legea plateste

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
GRINDEANU: Oricine incalca legea plateste

Prim-vicepresedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat ca oricine incalca legea trebuie sa plateasca, iar daca este persoana publica trebuie sa isi ceara si scuze in fata romanilor, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Sorin Grindeanu: Oricine incalca legea, plateste. Indiferent ca il cheama Ciolacu sau Grindeanu

Prim-vicepresedintele PSD Sorin Grindeanu a spus ca oricine incalca legea trebuie sa plateasca. Mai mult, daca este persoana publica trebuie sa vina si cu scuze, a spus Grindeanu, intrebat despre cazul liderilor PSD fotografiati intr-un restaurant din Buzau.

Grindeanu: Oricine incalca legea, ca il cheama Ciolacu sau Grindeanu, trebuie sa plateasca

Prim-vicepresedintele PSD Sorin Grindeanu a spus ca oricine incalca legea trebuie sa plateasca. Mai mult, daca este persoana publica trebuie sa vina si cu scuze, a spus Grindeanu, intrebat despre cazul liderilor PSD fotografiati intr-un restaurant din Buzau, relateaza Mediafax.

Sorin Grindeanu, despre amenda primita de Marcel Ciolacu: Oricine incalca legea plateste, indiferent cum il cheama (VIDEO)

Prim-vicepresedintele PSD, Sorin Grindeanu a tinut in cursul zilei de duminica o conferinta de presa la sediul partidului, in care a prezentat Programul de Guvernare al social democratilor. intrebat de.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )