Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gripa face noi victime. Bilantul mortilor a ajuns la 124

Antena3 Antena3,
Gripa face noi victime. Bilantul mortilor a ajuns la 124

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 124, a informat, joi, Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile. Ultimele patru persoane care au murit si in cazul. continuă pe Antena3

Gripa a facut noi victime. Bilantul mortilor a ajuns la 107

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 107, potrivit unei informari a Centrului de National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate.

Gripa face noi victime in Romania! Bilantul a ajuns la 109 morti

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 109, a informat marti Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica. Ul.

Gripa a facut noi victime. Bilantul deceselor a ajuns la 118

Bilantul deceselor provocate de gripa, in acest sezon, a ajuns la 114. Un barbat de 82 de ani din Arges a murit in urma cu scurt timp, a anuntat Directia de Sanatate Publica Arges. Barbatul, care.

Gripa a facut noi victime. Numarul deceselor a ajuns la 107

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 107, potrivit unei informari a Centrului de National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica.

Epidemie de gripa. Alte doua persoane au murit. Bilantul mortilor a ajuns la 120

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 120, potrivit ultimei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )