Libnet.ro
UNICEF

21:30

Epidemie de gripa. Alte doua persoane au murit. Bilantul mortilor a ajuns la 120

Antena3 Antena3,
Epidemie de gripa. Alte doua persoane au murit. Bilantul mortilor a ajuns la 120

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 120, potrivit ultimei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate. continuă pe Antena3

Epidemie de gripa. Alte patru persoane au murit! Numarul celor decedati a ajuns la 113

inca patru persoane confirmate cu virus gripal au murit, numarul celor care au decedat din aceasta cauza ajungand la 113, potrivit ultimei informari transmise, marti, de Centrul National de.

Alte doua femei au murit din cauza gripei. Numarul total al deceselor a ajuns la 120

Alte doua femei, una din Prahova si cealalta din Constanta, au murit, miercuri, din cauza gripei, anunta Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile CNSCBT). Ca urmare, numarul total al deceselor cauzate de gripa in acest sezon a ajuns la 120.

Gripa a facut noi victime. Bilantul mortilor a ajuns la 107

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 107, potrivit unei informari a Centrului de National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate.

Doua persoane au murit in urma unui accident din judetul Ialomita. Masina in care se aflau s-a ciocnit de un TIR

Doua persoane si-au pierdut viata miercuri, dupa ce masina in care se aflau a intrat pe contrasens si s-a ciocnit de un TIR. Accidentul teribil a avut loc pe DN21, la iesirea din localitatea Slobozia.

Doua persoane, sot si sotie, au murit dupa ce masina in care se aflau a patruns pe contrasens si s-a izbit de un autotren

Doua persoane, sot si sotie, au sfarsit tragic miercuri dimineata intr-un accident rutier petrecut pe DN21. Traficul rutier a fost blocat la iesirea din localitatea Slobozia Noua spre Braila, dupa ce autoturismul cu care circulau cei doi s-a izbit violent de un autotren.

Accident cu doua persoane decedate, dupa ce o masina a patruns pe contrasens si s-a izbit de un autotren pe DN21

Doua persoane au sfarsit tragic miercuri dimineata intr-un accidetn rutier petrecut pe DN21. Traficul rutier a fost blocat la iesirea din localitatea Slobozia Noua spre Braila, dupa ce au autoturism s-a izbit violent de un autotren.

inca doua persoane a murit din cauza gripei: Bilantul deceselor a ajuns la 120

Alte doua femei au murit din cauza gripei, potrivit Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile, bilantul deceselor ajungand la 120. Mai precis, in cursul zilei de miercuri, s-au.

Gripa continua sa faca victime: Bilantul deceselor a ajuns la 101

UPDATE:inca doua persoane au murit din cauza gripei, astfel ca numarul deceselor a ajuns la 101. Ultimele victime sunt doi barbati din judetul Prahova, in varsta de 52 si respectiv 37 de.

Accident grav in Harghita. O persoana a murit, iar alte doua sunt grav ranite dupa ce o autoutilitara s-a izbit puternic de un autocamion

O persoana a murit si doua au fost ranite in urma unui accident petrecut marti seara, 12 februarie, in judetul Harghita, in evenimentul rutier fiind implicate un autocamion si o.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )