Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gripa face tot mai multe victime in Romania! Bilantul a ajuns la 13 morti

Antena3 Antena3,
Gripa face tot mai multe victime in Romania! Bilantul a ajuns la 13 morti

Update:Un numar de 13 persoane au murit, pana in prezent, din cauza gripei, informeaza vineri Ministerul Sanatatii. Stirea initiala O femeie de 81 de ani din municipiul Arad a murit, in noaptea. continuă pe Antena3

Gripa face tot mai multe victime in Romania! Bilantul a ajuns la 12 morti

O femeie de 81 de ani din municipiul Arad a murit, in noaptea de joi spre vineri, in spital, in urma complicatiilor provocate de gripa, medicii afirmand ca pacienta nu era vaccinata si s-a tratat initial la.

Gripa face tot mai multe victime in Romania! Bilantul a ajuns la 14 morti

Update:Un numar de 14persoane au murit, pana in prezent, din cauza gripei, informeaza vineri Ministerul Sanatatii. Stirea initiala O femeie de 81 de ani din municipiul Arad a murit, in noap.

Gripa continua sa faca victime: Numarul celor ucisi de virusul gripal a ajuns la 11(VIDEO)

Gripa face tot mai multe victime in Romania. Numarul celor ucisi de virusul gripal a ajuns la 11 dupa ce, joi seara, un barbat in varsta de 60 de ani a decedat in judetul Prahova, informeaza B1.

5 tendinte IT n relatia firma-consumator: Tot mai multe produse, cumparate n functie de recomandarile algoritmilor de inteligenta artificiala

Cele mai importante 5 tendinte in ceea ce priveste experienta consumatorilor au devenit, in ordinea importantei: intermediarii AI Inteligenta Artificiala), experientele relevante, consumatorii devin colaboratori, comunitatile inlocuiesc pietele, valorile brandului vs valorile proprii, potrivit unei analize SAP.

Accident rutier cu mai multe victime in care este implicat un alt MICROBUZ

Opt persoane au fost ranite in urma unui accident rutier ce a avut loc joi dimineata, la intrarea in Turnu-Magurele, anunta News. ro, citand Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU). in accidentul.

Vlad Batrincea: in dorinta de a realiza rapid reforma salarizarii, s-au admis mai multe erori tehnice

In dorinta de a produce rapid reforma salarizarii, guvernarea a admis mai multe erori tehnice, in primul rand la nivelul Ministerului Finantelor, care a pregatit proiectul legii salarizarii. De aceasta parere este deputatul socialist Vlad Batrincea. in opinia lui, lucrurile pe care le face conducerea tarii nu trebuie sa se produca in graba si doar in scopuri electorale, transmite IPN.

Analisti: Taxa pe energie va fi pusa de mai multe ori pe acelasi MWh, pe toata filiera de la producator la consumator

Ordonanta 114, cea care impune si taxa de 2% pe cifra de afaceri a companiilor din energie, poate duce la scumpirea majora a fiecarui MWh care ajunge la consumator, pentru ca taxa va fi pusa de mai multe ori pe acelasi MWh, pe toata filiera de la producator la consumator, considera analistii Deloitte. Economistul Dragos Cabat avertizase ca firmele de distributie nu vor putea face fata.

Cum si-au portat romnii numerele de telefon n 2018: DIGI a cstigat cele mai multe numere de mobil, n timp ce Telekom a fost lider pe telefonie fixa

Peste 930. 000 de numere de telefon au fost portate anul trecut de catre romanii care au vrut sa schimbe furnizorul de telefonie, dar sa-si pastreze in acelasi timp numarul de telefon, a anuntat joi arbitrul telecom ANCOM). 92% dintre aceste numere au fost de mobil, cele mai multe peste 278. 000) fiind transferate in reteaua Digi, apoi in retelele Orange 176. 124 numere) si Vodafone 156. 323 numere). in zona telefoniei fixe, lider a fost Telekom Romania fostul Romtelecom), care a castigat 28. 516 numere.

Efectele taxei pe lacomie, tot mai vizibile: statul ramane cu titlurile nevandute!

Bancile sunt tot mai putin interesate sa imprumute statul roman. La cea mai recenta licitatie de titluri de stat, organizata de Ministerul Finatelor, au oferit o suma mai mica decat cea pe care intentiona statul sa o imprumute. In schimb, au accesat.

Atentionare meteo!Cod galben de fenomene periculoase in mai multe judete

Mai multe localitati din judetele Vaslui, Vrancea si Galati se afla sub Cod galben de ceata si chiciura vineri dimineata, pana la ora 11:00. Potrivit unei atentionari nowcasting emise de Administratia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )