Libnet.ro
UNICEF

08:00

Gripa a facut nca o victima, n Galati. Numarul deceselor a ajuns la 68

Hotnews Hotnews,
 Gripa a facut nca o victima, n Galati. Numarul deceselor a ajuns la 68

Inca o persoana a murit din cauza gripei, numarul deceselor provocate de boala in acest sezon de iarna ajungand la 68, potrivit unei informari de sambataa Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile. continuă pe Hotnews

Alti doi barbati au murit din cauza gripei. Numarul deceselor a ajuns la 63

Doi barbati in varsta de 57 de ani si 46 de ani din Capitala, respectiv judetul Arges, au murit miercuri din cauza gripei, anunta Institutul National pentru Sanatate Publica INSP). Numarul deceselor a ajuns, de la inceputul sezonului, la 63, relateaza Mediafax.

Alte trei persoane au murit din cauza gripei. Numarul deceselor a ajuns la 61

Alte trei persoane au murit din cauza gripei, de data aceasta fiind vorba despre trei barbati din Iasi, Vrancea si Hunedoara, care nu erau vaccinati antigripal. Dintre acesti pacienti, doar unul nu avea conditii medicale preexistente. Numarul deceselor din cauza virusului a ajuns la 61, relateaza Mediafax.

Alte doua persoane au murit de gripa / Numarul deceselor a ajuns la 58

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 58, potrivit unei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica, relateaza Agerpres.

Numarul deceselor cauzate de gripa a ajuns la 68

O femeie de 58 de ani din Galati, care avea si alte probleme medicale si nu fusese vaccinata, a murit din cauza gripei la un spital din oras. Numarul deceselor ajunge astfel la 68.

Gripa continua sa faca victime!Bilantul a ajuns la 56 de morti

Numarul deceselor provocate de gripa a ajuns la 56, dupa ce un barbat, in varstade 59 de ani, din judetul Mures, a murit. Un barbat un alt barbat in varsta de 43 de ani din judetul Arges a .

Numarul DECESELOR cauzate de GRIPA a ajuns la 64. Ultima VICTIMA, un barbat de 51 de ani din Prahova

Gripa continua sa faca victime. Bilantul romanilor ucisi de virusul gripal a ajuns la 64. inca o persoana a murit, vineri, din cauzagripei, potrivit unei informari de vineri a Centrului National de.

Numarul deceselor din R.Moldova cauzate de gripa a ajuns la 12

Douasprezece persoane, printre care si un copil, au murit in urma complicatiilor date de gripa, in perioada 1 octombrie 31 ianuarie. Autoritatile spun ca niciuna dintre victime nu era vaccinata contra virusului gripal, desi toate faceau parte din categoria cu risc sporit de imbolnavire, transmite IPN.

inca persoana a murit din cauza gripei. Numarul deceselor a ajuns la 64

O alta persoana a murit din cauza gripei, numaruldeceselor ajungand la 64, potrivit Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate.

inca o persoana a murit din cauza gripei. Numarul deceselor a ajuns la 64

O alta persoana a murit din cauza gripei, numaruldeceselor ajungand la 64, potrivit Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2446 seconds )